Anlayamazsın ki hocam tek bir kraliçe azaltamaz onuFormica cinsi bir kralicem var yaklaşık 1 aydır bende şuanda 2 tane pupasi var ama dikkat ettim hiç su tuketmitor yani test tüpünün sonundaki suda hiç kıpırtı yok bu normal mi peki
Azaltamaz değil sana vereceğim tetra kraliçesi bile suyu 2 haftada bitiriyor dayanmıyor.Anlayamazsın ki hocam tek bir kraliçe azaltamaz onu
sorun yok içiniz rahat olsunEvet biliyorum tetralar çok fazla su içiyor daha yani şöyle diyim messor ve Terra cinsi kraliçeler tek başina olmasına rağmen çok fazla su tüketiyorlar di bende bı anormallik olmasın diye size sordum
Yo bende öyle bisi olmuyor 10 iscili tetra kolonim var şuan sularında baloncuk bile oluşmadı pamuguda hep sulu ama pamuktakinide içiyor olabilirAzaltamaz değil sana vereceğim tetra kraliçesi bile suyu 2 haftada bitiriyor dayanmıyor.
Bana satan senmisinAzaltamaz değil sana vereceğim tetra kraliçesi bile suyu 2 haftada bitiriyor dayanmıyor.
EvetBana satan senmisin
Büyük ihtimalle öyle değişken bir durum dediğim gibiYo bende öyle bisi olmuyor 10 iscili tetra kolonim var şuan sularında baloncuk bile oluşmadı pamuguda hep sulu ama pamuktakinide içiyor olabilir