Herkese Selam olsun

Sarısam

Yumurta
Üye
Merhabalar ben Samet 34 yaşındayım Eskişehirliyim, bir gıda üretim fabrikasında vardiyalı üretim işçisiyim. Uzun yıllar Tuğkan’ı takip ettikten sonra dün gece fabrikada şans eseri bir karınca buldum kraliçe mi? tam emin değilim çok aşırı bilgimde yok şu an pamuktan şekerli su içiyor ilerleyen evrelerde sorularım ile siz değerli arkadaşlarımı rahatsız edeceğim 😃

Ekli dosyalar

• IMG_0901.jpeg
    IMG_0901.jpeg
    15.5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0903.jpeg
    IMG_0903.jpeg
    29.4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhabalar Samet Abi, foruma hoş geldin. Bulduğunuz canlı bir prenses, bu onun döllenmemiş olmayabileceği anlamına geliyor ki döllenmemiş bir prenses kraliçe değildir. Kraliçe olabilmek için döllenme şartı gerekir. Döllenmiş olup olmadığını anlamak için de tüp kurulumunu hazırlayın ve rahatsız etmeyin. Kanat dökerse kraliçedir. Detaylı bilgiler için lütfen zamanınız oldukça forumu okuyun, forumda bu tarz soruların cevapları fazlasıyla mevcut. Iyi forumlar :)

Sarısam

Yumurta
Üye
Merhabalar Samet Abi, foruma hoş geldin. Bulduğunuz canlı bir prenses, bu onun döllenmemiş olmayabileceği anlamına geliyor ki döllenmemiş bir prenses kraliçe değildir. Kraliçe olabilmek için döllenme şartı gerekir. Döllenmiş olup olmadığını anlamak için de tüp kurulumunu hazırlayın ve rahatsız etmeyin. Kanat dökerse kraliçedir. Detaylı bilgiler için lütfen zamanınız oldukça forumu okuyun, forumda bu tarz soruların cevapları fazlasıyla mevcut. Iyi forumlar :)
Teşekkür ederim kardeşim yarın hemen tüp kurulumu yapacağım. Forum bi hazine, değerli bilgilerin için teşekkür ederim

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ben teşekkür ederim, unutmayın forum cevabını bulamadığınız soruların cevabını bulmak için konu açmanız gereken bir yer. Lütfen forumda bulamadığınız şey olduğu zaman konu açmaktan, sormaktan çekinmeyin.