Selam. Ben Nijat. Azerbaycandan katılıyorum aranıza. İlk defadır böyle bir forumdayim. Hiç bir bilgim yok. Kendime karınca almıştim. Onlar için formicarium da aldım. Ve onları beslemeye başladım. Sonra YouTubede Tuğkan abinin kanalını buldum. Nerdeyse bütün videolarina baktım. Sonra gördüm ki burda güzel bir kaçınca çiftliği ailesi var. Koşarak geldim buraya. 😍 27 yaşım var. Bakude yaşıyorum. Şimdilik bir messor kolonim var. Durumları güzel
Surekli ürüyor yeni karıncalar. Yumurtaları bol bol). Bundan başka bir çift de kara kampumba besliyorum. Erkek dişi. Ama onlarla ilgili bazı sorunlar yaşıyorum. Diger konularda soyliyecem. Ve sizden rica ederim, ben Türkçe pek iyi bilmiyorum. Başardığım kadar harfleri falan düz yazmaya çalışacam umarım anlayışla karşılarsiz 🙏 daimi bu ailenin bir üzvü olmaya olmayı çok isterim🙏
Surekli ürüyor yeni karıncalar. Yumurtaları bol bol). Bundan başka bir çift de kara kampumba besliyorum. Erkek dişi. Ama onlarla ilgili bazı sorunlar yaşıyorum. Diger konularda soyliyecem. Ve sizden rica ederim, ben Türkçe pek iyi bilmiyorum. Başardığım kadar harfleri falan düz yazmaya çalışacam umarım anlayışla karşılarsiz 🙏 daimi bu ailenin bir üzvü olmaya olmayı çok isterim🙏