Adım Sefa 26 yaşındayım ve şehir plancısıyım. Bu hobiyle ilk olarak 7 8 sene önce tanıştım eski forumları da aktif olarak kullanıyordum(eklembacaklıyız.com gibi) fakat okul vs gibi problemler yüzünden hobiye ara vermek zorunda kaldım. Ağırlıklı olarak tarantulalara merakım var, sürüngenler biraz zahmetli ve bakımı nispeten zor olduğu için hiç cesaret edemedim ama fırsat bulursam GTP beslemeyi çok isterim. Çoğunlukla ağaç türü tarantulalar besledim. Şimdiye kadar beslediğim türler.
Avicularia versicolor
Avicularia diversipes
Avicularia azuraklasi
Poecilotheria Metallica
C.c
P.murinus
B.Vagans
B. Smithi
Bunlar arasında en sevdiğim tür a.azuraklasi ve en çok istediğim tür xenesthis sp blue.
Son zamanlarda gerek yasalar gerek pandemi derken malesef hobi bitme noktasına kadar geldi. Umarım eski günlerimize en yakın zamanda döneriz. Herkese iyi forumlar ve iyi başlangıçlar dilerim.
Avicularia versicolor
Avicularia diversipes
Avicularia azuraklasi
Poecilotheria Metallica
C.c
P.murinus
B.Vagans
B. Smithi
Bunlar arasında en sevdiğim tür a.azuraklasi ve en çok istediğim tür xenesthis sp blue.
Son zamanlarda gerek yasalar gerek pandemi derken malesef hobi bitme noktasına kadar geldi. Umarım eski günlerimize en yakın zamanda döneriz. Herkese iyi forumlar ve iyi başlangıçlar dilerim.