Herkese Merhaba . Uzun süre kalacak suluk önerisi.

Roe

Yumurta
Üye
Arkadaşlar Merhaba malum kurban bayramı tatili ve yarıyıl tatili yaklaşmışken il dışına çıkıcağım için karıncaları yanıma alamıyorum. Bunun yerine el yapımı outworld'e koyacak malzemeler arıyorum . Sizin bir öneriniz var mı? (Bu arada tatil uzun süreceği için şekerli suya da ihtiyaç olucağını düşündüğüm için bu konuyu açtım.)

Nazdravia

Nanitik
Üye
Sekerli su olan tüp koyabilirsin yeterince büyükse. Veya şırınga

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Klasik test tüpü kurulumu yaparak outworlde koyabilirsiniz. Hatta biraz uğraşarak, eklemeler yaparak dik de koyabilirsiniz. Muhabbet kuşu suluklarını da kullanabilirsiniz pamukla.

4hmet0618

Yumurta
Üye
Arkadaşlar Merhaba malum kurban bayramı tatili ve yarıyıl tatili yaklaşmışken il dışına çıkıcağım için karıncaları yanıma alamıyorum. Bunun yerine el yapımı outworld'e koyacak malzemeler arıyorum . Sizin bir öneriniz var mı? (Bu arada tatil uzun süreceği için şekerli suya da ihtiyaç olucağını düşündüğüm için bu
Arkadaşlar Merhaba malum kurban bayramı tatili ve yarıyıl tatili yaklaşmışken il dışına çıkıcağım için karıncaları yanıma alamıyorum. Bunun yerine el yapımı outworld'e koyacak malzemeler arıyorum . Sizin bir öneriniz var mı? (Bu arada tatil uzun süreceği için şekerli suya da ihtiyaç olucağını düşündüğüm için bu konuyu açtım.)
Aslında bilemedim çok zor ama yinede sen şu nemi uzun süre içinde haps eden sungerlerden al oraya koy iyice islat kuraklık olmamasına çaba göster gerisini bilemiyorum