Messor sp.Herkeze iyi akşamlar ben Samet ve bu hobiye türünü bilmediğim bir kraliçeyle başladım ve türünü merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 2456Ekli dosyayı görüntüle 2459Ekli dosyayı görüntüle 2460Ekli dosyayı görüntüle 2456Ekli dosyayı görüntüle 2457Ekli dosyayı görüntüle 2458Ekli dosyayı görüntüle 2459Ekli dosyayı görüntüle 2460
Messor sp.Herkeze iyi akşamlar ben Samet ve bu hobiye türünü bilmediğim bir kraliçeyle başladım ve türünü merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 2456Ekli dosyayı görüntüle 2459Ekli dosyayı görüntüle 2460Ekli dosyayı görüntüle 2456Ekli dosyayı görüntüle 2457Ekli dosyayı görüntüle 2458Ekli dosyayı görüntüle 2459Ekli dosyayı görüntüle 2460
Teşekkür ederim uzun süredir araştırıyordum fakat tam olarak türünü bulamamıştım yanlış yaptığım birşey varmı peki.Messor sp.
su neden iki pamuk arasındateşekkür ederim uzun süredir araştırıyordum fakat tam olarak türünü bulamamıştım yanlış yaptığım birşey varmı peki
Valla ilkini çıkaramadım o yüzden sıkıntı olur mu?su neden iki pamuk arasında
ve pamuk çok büyük nemli gözükmüyosu neden iki pamuk arasında
olmaz heralde merak ettim sadecevalla ilkini çıkaramadım o yüzden sıkıntı olurmu
Pamuk değilve pamuk çok büyük nemli gözükmüyo
olmaz heralde merak ettim sadece
Ne koydunuz pamuk yerine, havlu mu o?pamuk değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ama nemli
o tarz birşeyNe koydunuz pamuk yerine, havlu mu o?
neden kiburaya daha bilgili birilerinin bakması lazım ilk defa böyle bir tüp görüyorum
yani dediğim gibi yeniyim ama düzeltiyimyani tüpün dibinde havlumsu bişey azıcık su suyu tutsun diye yeniden havlumsu bişey tüpün ağzını kapatan havlumsu bişey garip geldi baya
düzelttim çıkarabildim sonunda suyuda baya çoğalttım şimdi sıcacık yerde kaaranlıkta duruyoryani tüpün dibinde havlumsu bişey azıcık su suyu tutsun diye yeniden havlumsu bişey tüpün ağzını kapatan havlumsu bişey garip geldi baya
sıcacık derken nerde tam olarakyani dediğim gibi yeniyim ama düzeltiyim
düzelttim çıkarabildim sonunda suyuda baya çoğalttım şimdi sıcacık yerde kaaranlıkta duruyor
tam türünü bulamayızteşekkür ederim uzun süredir araştırıyordum fakat tam olarak türünü bulamamıştım yanlış yaptığım birşey varmı peki
Onronl arkadaşımızın dediği gibi pamuk kullanın ve pamuk fazla büyük olmasın çünkü yeterli nem ulaşamaz karıncayateşekkür ederim uzun süredir araştırıyordum fakat tam olarak türünü bulamamıştım yanlış yaptığım birşey varmı peki
Oda sıcaklığında 20 derecede kalsa yeterli olur illa sıcak olsun diye petek vb sıcak bölgelere koyma karınca pişer oda sıcaklığında karanlık bi yere koy rahatsız etme bi iki hafta sonra yumurtlamış mı bak tabi döllenmemiş olma ihtimalide var nerden buldun nerde buldum hava durumu neydi vb bir sürü bilgiye ihtiyacımız var ki yine de kesin bi yargıyla döllenmiş kraliçedir diyemeyizyani dediğim gibi yeniyim ama düzeltiyim
düzelttim çıkarabildim sonunda suyuda baya çoğalttım şimdi sıcacık yerde kaaranlıkta duruyor
yani şuan peteği çok çok az kıstım yaklaşık 15 derecede ve odaya girdiğimde soğukluk hissediliyor, okuldan gelirken taşı kaldırdım altındaydı hava orta derecelerdeydi ve başka karınca yoktuOnronl arkadaşımızın dediği gibi pamuk kullanın ve pamuk fazla büyük olmasın çünkü yeterli nem ulaşamaz karıncaya
Oda sıcaklığında 20 derecede kalsa yeterli olur illa sıcak olsun diye petek vb sıcak bölgelere koyma karınca pişer oda sıcaklığında karanlık bi yere koy rahatsız etme bi iki hafta sonra yumurtlamış mı bak tabi döllenmemiş olma ihtimalide var nerden buldun nerde buldum hava durumu neydi vb bir sürü bilgiye ihtiyacımız var ki yine de kesin bi yargıyla döllenmiş kraliçedir diyemeyiz
15 derece soğuk karıncalar için minimum oda sıcaklığında olması lazımyani şuan peteği çok çok az kıstım yaklaşık 15 derecede ve odaya girdiğimde soğukluk hissediliyor, okuldan gelirken taşı kaldırdım altındaydı hava orta derecelerdeydi ve başka karınca yoktu
biliyorum ama diğer odaların ısısıyla birlikte oda yaklaşık 25 derece oluyor zaten odada küçük olduğu için hemen ısınıyor öylesine işim garanti olsun diye peteği çok çok düşürdüm15 derece soğuk karıncalar için minimum oda sıcaklığında olması lazım
ARKADAŞLAR HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM TABİKİ TÜRÜNÜ BİİLİYORUM VE HOBİYE ÇOK DAHA ÖNCESİNDE BAŞLADIM SADECE GERÇEKKTEN YARDIMCI OLAN İNSANLARI BULABİLMEK İÇİN YAPMIŞTIM İYİ AKŞAMLAR KEYİFLİ HOBİLERHerkeze iyi akşamlar ben Samet ve bu hobiye türünü bilmediğim bir kraliçeyle başladım ve türünü merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 2456Ekli dosyayı görüntüle 2459Ekli dosyayı görüntüle 2460Ekli dosyayı görüntüle 2456Ekli dosyayı görüntüle 2457Ekli dosyayı görüntüle 2458Ekli dosyayı görüntüle 2459Ekli dosyayı görüntüle 2460