Her Yerde Bu Bu Bilmediğim Tür Var + Uçuşlar

denizdeniz

Yumurta
Üye
Merhabalar, kraliçe aramak için yola koyuldum ama bulamadım :( Ayrıca Yuva gördüğüm zaman sadece bu iki tür -kırmızılı siyahlı ve siyahlı- vardı. Hobide yeni olduğum için türlerini bilmiyorum, kraliçe bulursam büyük ihtimalle bu türlerden birisi olacak, türleri nedir acaba? Ayrıca yaşadığım yerde uçuşlar ne zaman olur bir fikrim de yok, bir kaç günlük hava durumunu bırakıyorum, en uygun gün hangisi olabilir? Yetersiz ise ilçe verebilirim.

Ekli dosyalar

• 20240324_183347.jpg
    20240324_183347.jpg
    99.2 KB · Görüntüleme: 45
  • 20240324_182843.jpg
    20240324_182843.jpg
    14.8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20240324-185426_Chrome.jpg
    Screenshot_20240324-185426_Chrome.jpg
    35.8 KB · Görüntüleme: 45
Çözüm
Kırmızı olan messor cinsi siyah olan tapinoma cinsi, messor yakında uçar 30,31 martta ve 2 nisanda kesinlikle aramaya çık yuvaların etrafını gez. Ekatra zamanın varsa verdiğim tarihlerin aralarında kalan günleri de gez.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Kırmızı olan messor cinsi siyah olan tapinoma cinsi, messor yakında uçar 30,31 martta ve 2 nisanda kesinlikle aramaya çık yuvaların etrafını gez. Ekatra zamanın varsa verdiğim tarihlerin aralarında kalan günleri de gez.

Çözüm

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kırmızı dediğiniz Messor
Diğeri ise Tapinoma
Messor birkaç haftaya uçuşları patlar.
Tapinomaya biraz daha var

denizdeniz

Yumurta
Üye
Kırmızı dediğiniz Messor
Diğeri ise Tapinoma
Messor birkaç haftaya uçuşları patlar.
Tapinomaya biraz daha var
Teşekkür ederim cevaplar için!
Yazılılardan zaman bulursam ara günler de gezeceğim :) Tapinoma cinsi nasıl peki? Ayrıca Messordan daha esnek ve rahat mı yoksa değil mi?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Teşekkür ederim cevaplar için!
Yazılılardan zaman bulursam ara günler de gezeceğim :) Tapinoma cinsi nasıl peki? Ayrıca Messordan daha esnek ve rahat mı yoksa değil mi?
Bir süre sonra illallah ettiriyorlar açıkçası. İşçi sayısı arttıkça kontrol etmek daha da zor oluyor. Ayrıca iyi bir havalandırma yapmanız gerekiyor. Çok hızlı stres oluyorlar. Daha fazla bilgi için forumumuzda bulunan rehber konuyu inceleyebilirsiniz ;

denizdeniz

Yumurta
Üye
Bir süre sonra illallah ettiriyorlar açıkçası. İşçi sayısı arttıkça kontrol etmek daha da zor oluyor. Ayrıca iyi bir havalandırma yapmanız gerekiyor. Çok hızlı stres oluyorlar. Daha fazla bilgi için forumumuzda bulunan rehber konuyu inceleyebilirsiniz ;
Hocam elinize sağlık, sizi de yoruyorum kusura bakmayın, hobiye insancıl başlamak istiyorum ondan .d, son bir sorum olacaktı
Bu ürünü 20+ işçiden sonra karıncalara kurmayı düşünüyorum, baş ağrıtır mı?

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Hocam elinize sağlık, sizi de yoruyorum kusura bakmayın, hobiye insancıl başlamak istiyorum ondan .d, son bir sorum olacaktı
Bu ürünü 20+ işçiden sonra karıncalara kurmayı düşünüyorum, baş ağrıtır mı?

Türkiyede bu tipte ürün üreten kişiler var, karincamizmir ve antstore gibi. 5x5x5cm outworld fiyatlarını sorabilirsin. Garanti veririm 50₺ üstü değillerdir.