Hava çok sıcak!!!

Bugra_mbb

Yumurta
Üye
Adana çatalanda oturuyorum.Havalar 40 derece civarında karıncaları bodruma koydum.Şöyle suyuna elimi attım suları çok sıcaktı.Bunlara güzel sıcaklıkta bir yer nasıl ayarlarım? Evin içinde klima çalışıyor ama ev aşırı soğuk 20 derece civarı.Evde tutarsam kış uykusuna yatar diye korktum.Sıcaklığı optimum seviyede tutabileceğim bir yöntem var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Adana çatalanda oturuyorum.Havalar 40 derece civarında karıncaları bodruma koydum.Şöyle suyuna elimi attım suları çok sıcaktı.Bunlara güzel sıcaklıkta bir yer nasıl ayarlarım? Evin içinde klima çalışıyor ama ev aşırı soğuk 20 derece civarı.Evde tutarsam kış uykusuna yatar diye korktum.Sıcaklığı optimum seviyede tutabileceğim bir yöntem var mı? Şimdiden teşekkürler.
Diyarbakırdan selam olsun🙌 Aynı durum söz konusu burada da . Boş bir oda varsa oraya koyabilirsin. Evin direkt güneş almayan cephesinde bir oda varsa oraya da koyabilirsiniz. 20 derecede kış uykusuna yatmazlar merak etmeyin;) Oda sıcaklığında tutabilirsiniz tabikide.