Hasatcı

Asafomertr

Larva
Üye
IMG_20220626_091940.jpgIMG_20220626_091950.jpg
Hasatcı olduklarını biliyordum ancak bunun olacağını bilmiyordum sizce bu messorların bilerek yaptıkları birşey mi ( tohumları çimlendirmişler

KaanBalil

Yumurta
Üye
hocam ben sana yazıcaktım bu durum benimde başıma geldi malesef alçı nemli kalan bir madde gemiş olsun o yüzden her zaman ytong önerimdir

Asafomertr

Larva
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 10794Ekli dosyayı görüntüle 10795
Hasatcı olduklarını biliyordum ancak bunun olacağını bilmiyordum sizce bu messorların bilerek yaptıkları birşey mi ( tohumları çimlendirmişler
Detaylı videosu ☝️☝️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben sana yazıcaktım bu durum benimde başıma geldi malesef alçı nemli kalan bir madde gemiş olsun o yüzden her zaman ytong önerimdir
Bro kötü bir şey olacağını düşünmüyorum bu benim 4-5 gün önce çektiğim video ve şuan sorunu ortadan kaldırdım sadece 2-3 saat sadece kraliçenin olduğu odayı karanlık bırakarak güneşe koydum ve nemin fazlasını aldım ve bir kaç gün boyunca alçıyı nrmlendirmedim ve mevzu çözüldü denemeni öneririm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yani kalsa bile olur çünkü ışık almayan bir bitki gelişmez çünkü bir süre sonra ölecektir ve zaten karıncalar bitkiyi kökten kesiyor ve yemek için ayırıyor bizi uğraştırmadan hallediyorlar :)