Kanatlarının olması ya da olmamasında bir sakınca yok, yani sakınca olduğu durumlar var mı tam bilmiyorum açıkçası. Ama görselde gördüğüm hiç bir anormalliğin olmadığı.
Kraliçe midirKanatlarının olması ya da olmamasında bir sakınca yok, yani sakınca olduğu durumlar var mı tam bilmiyorum açıkçası. Ama görselde gördüğüm hiç bir anormalliğin olmadığı.
evetKraliçe midir
Knk kusura bakma ama hobide yeniyim (heyecanlıyım kb.) sence kanadı hasar yoluylamı dökülmüş yoksa kendimi (not:bulduğumda böyleydi)
Bilemem hasar mı değil mi. Çiftleştikten sonra kraliçeler kanatlarını bırakırlar. Muhtemelen kendisi bırakmıştır.Knk kusura bakma ama hobide yeniyim (heyecanlıyım kb.) sence kanadı hasar yoluylamı dökülmüş yoksa kendimi (not:bulduğumda böyleydi)
Sağ olBilemem hasar mı değil mi. Çiftleştikten sonra kraliçeler kanatlarını bırakırlar. Muhtemelen kendisi bırakmıştır.
Çiftleşme tamamlandiysa kalan kanatlarında bir kaç güne dokulecektir. Tüpün ağzına bırakır. Kanatlar durmaya devam ederse çiftleşme olmama ihtimali yüksektir benceKnk kusura bakma ama hobide yeniyim (heyecanlıyım kb.) sence kanadı hasar yoluylamı dökülmüş yoksa kendimi (not:bulduğumda böyleydi)
Baktığımda hep tüpün ağızında geziyordu sağ olÇiftleşme tamamlandiysa kalan kanatlarında bir kaç güne dokulecektir. Tüpün ağzına bırakır. Kanatlar durmaya devam ederse çiftleşme olmama ihtimali yüksektir bence
O ne demek?birde bazı kraliçeler uçuş yapmaz ve tek kanatlı olarak işçilik yaparlar
tuğkan abi demişti bir videosundaO ne demek?
Kim dediyse dedi. Bir şey söylüyorsanız ne olduğunu bileceksiniz. Ben kimin dediğini sormadım, söylediğiniz şeyin açıklamasını istedim.tuğkan abi demişti bir videosunda
İşçi olarak devam etmeyi seçen kraliçeleri görmüştüm ancak özellikle tek kanatlı olduklarıyla ilgili bir bilgim yokbirde bazı kraliçeler uçuş yapmaz ve tek kanatlı olarak işçilik yaparlar
Seçmek?İşçi olarak devam etmeyi seçen kraliçeleri görmüştüm ancak özellikle tek kanatlı olduklarıyla ilgili bir bilgim yok
Yanlış bir kelime seçimi olmuş olabilir, bu konuda detaylı bir bilgim yok dediğim gibi. Sadece kendi gözlediğim kadarıyla bazı kraliçe adayları uçuşlara rağmen koloniden uzaklaşıp yuva arayışına geçmeden işçi görevinde devam ediyorlar. Ben genelde uçmayan kraliçelerin öldürüldüklerini düşünürdüm ama öldürülmeyenler de varmış 😄.Seçmek?
O ne demek?