arkadaşlar camponotus tanaemyrmex veya messor wasmanni arasında kaldım tanaemyrmex hakkında çok bi bilgi bulamadım bilgisi olan
Tanaemyrmex tür olmadığı için olabilir mi acaba? Tanaemyrmex bir altcins. Messor wasmanni güzel tür. Camponotus tanaemyrmex altcinsinden olan camponotuslar güzel. Benim tercihim messor wasmanni olurdu sırf görünüşlerinden dolayıöyle tanaemyrmexde bakmak istiyorum ama çok bi bilgi bulamadım
tamamdır hocamTanaemyrmex tür olmadığı için olabilir mi acaba? Tanaemyrmex bir altcins. Messor wasmanni güzel tür. Camponotus tanaemyrmex altcinsinden olan camponotuslar güzel. Benim tercihim messor wasmanni olurdu sırf görünüşlerinden dolayı
bilmiyorum aradayım yani sadece 2 türü kendim için alıcağım ve bakacağım biri bal karıncası diğeride ikisinden biri emin değilim yani tam hayvan gibi nazlı olmayan bi tür istiyorumBence componutus al mesor daha eğlenceli lakin pis bı tür ve componotus un avlanması daha zevkli
Bal karıncası bildiğimiz prenolepis nitens ten mi bahsediyorsunuz? Nazlı olmayan bir tür istiyorsanız kesinlikle Prenolepisten vazgeçin derim,başka bir şey demembilmiyorum aradayım yani sadece 2 türü kendim için alıcağım ve bakacağım biri bal karıncası diğeride ikisinden biri emin değilim yani tam hayvan gibi nazlı olmayan bi tür istiyorum
hocam o ayrı onun nazlı olduğunu biliyorum diğerini farklı seçmek istiyorumBal karıncası bildiğimiz prenolepis nitens ten mi bahsediyorsunuz? Nazlı olmayan bir tür istiyorsanız kesinlikle Prenolepisten vazgeçin derim,başka bir şey demem
Zevkin baya iyi bende nitenslere hayranım bilgi istiyorsan @EArslan besliyordu sanırımhocam o ayrı onun nazlı olduğunu biliyorum diğerini farklı seçmek istiyorum
Knk messor türleri başlangıç için tavsiye ediliyor galiba senin biraz tecrübem mevcut bundana componotus daha iyi gibi bence çok aradaysa yazı tura at dhhddhdjbilmiyorum aradayım yani sadece 2 türü kendim için alıcağım ve bakacağım biri bal karıncası diğeride ikisinden biri emin değilim yani tam hayvan gibi nazlı olmayan bi tür istiyorum
Bence componutus al mesor daha eğlenceli lakin pis bı tür ve componotus un avlanması daha zevkli
Messorların pis olduğuna eminmisin dostumBence componutus al mesor daha eğlenceli lakin pis bı tür ve componotus un avlanması daha zevkli
Messorların pis olduğuna eminmisin dostum
Messorların pis mi şuana kadar beslediğim en temiz türler messorlar
Messorlar tüpün içinde kirlenme olmaması için çöplük tarzı bir şey yapıyorlar. Genellikle bu bir yığın şeklinde oluyor. 3 günde 1 temizlemedim hiçbir zaman. Kirletmelik bir durumda hiç olmadıOutworde çok pislik bırakıyorlar 3gunde bir temizlemek gerekiyo tohum pisliği vs pamuk parçaları çok kirletiyorlar componotus larda böyle bişey yok tetra kadar pis değiller ama mesor gerçekten pislik yapıyor unutmassam resmini atarım
Bimiyorum 3-4gun oldu zamn dediğin gibi yığın yapıyor çok kirletiyor daha bugün temizledim öbür türlerde böyle bir şey le karşılaşmadım mite olmaması için temizliyorum havalarda sıcak bide iki kat risk oluşturuyor şuan elimde fotoğraf yok atarım fotoğrafını yarin unutmassamMessorlar tüpün içinde kirlenme olmaması için çöplük tarzı bir şey yapıyorlar. Genellikle bu bir yığın şeklinde oluyor. 3 günde 1 temizlemedim hiçbir zaman. Kirletmelik bir durumda hiç olmadı
Tüpün içi temiz kalıyorsa benim için bir sıkıntı yok. Nemli alan tüp oluyor sonuçta. Outworlde taşıyorlarsa çöplerini daha ne yapsınlarBimiyorum 3-4gun oldu zamn dediğin gibi yığın yapıyor çok kirletiyor daha bugün temizledim öbür türlerde böyle bir şey le karşılaşmadım mite olmaması için temizliyorum havalarda sıcak bide iki kat risk oluşturuyor şuan elimde fotoğraf yok atarım fotoğrafını yarin unutmassam
Görüntü açısından hangisi daha iyi olurKnk messor türleri başlangıç için tavsiye ediliyor galiba senin biraz tecrübem mevcut bundana componotus daha iyi gibi bence çok aradaysa yazı tura at dhhddhdj
Görüntü açısından hangisi daha iyi olur