hangisini alsam

dogukant28

Yumurta
Üye
arkadaşlar camponotus tanaemyrmex veya messor wasmanni arasında kaldım tanaemyrmex hakkında çok bi bilgi bulamadım bilgisi olan

Kenannnn

Yumurta
Üye
Messor daha gozel goruna acısından hemde baki daha kolay nem falan oranı cox ugrastirmaz

dogukant28

Yumurta
Üye
öyle tanaemyrmexde bakmak istiyorum ama çok bi bilgi bulamadım

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
öyle tanaemyrmexde bakmak istiyorum ama çok bi bilgi bulamadım
Tanaemyrmex tür olmadığı için olabilir mi acaba? Tanaemyrmex bir altcins. Messor wasmanni güzel tür. Camponotus tanaemyrmex altcinsinden olan camponotuslar güzel. Benim tercihim messor wasmanni olurdu sırf görünüşlerinden dolayı

Kenannnn

Yumurta
Üye
İlk kez bakacaksan normal bir messorla basla senin bakacaklarin buyuk ugrastirici messor structure en uyumlu en kolay baslangic seviyesi icin

dogukant28

Yumurta
Üye
Tanaemyrmex tür olmadığı için olabilir mi acaba? Tanaemyrmex bir altcins. Messor wasmanni güzel tür. Camponotus tanaemyrmex altcinsinden olan camponotuslar güzel. Benim tercihim messor wasmanni olurdu sırf görünüşlerinden dolayı
tamamdır hocam

Ünal

Pupa
Üye
Bence componutus al mesor daha eğlenceli lakin pis bı tür ve componotus un avlanması daha zevkli

dogukant28

Yumurta
Üye
Bence componutus al mesor daha eğlenceli lakin pis bı tür ve componotus un avlanması daha zevkli
bilmiyorum aradayım yani sadece 2 türü kendim için alıcağım ve bakacağım biri bal karıncası diğeride ikisinden biri emin değilim yani tam hayvan gibi nazlı olmayan bi tür istiyorum

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
bilmiyorum aradayım yani sadece 2 türü kendim için alıcağım ve bakacağım biri bal karıncası diğeride ikisinden biri emin değilim yani tam hayvan gibi nazlı olmayan bi tür istiyorum
Bal karıncası bildiğimiz prenolepis nitens ten mi bahsediyorsunuz? Nazlı olmayan bir tür istiyorsanız kesinlikle Prenolepisten vazgeçin derim,başka bir şey demem

dogukant28

Yumurta
Üye
Bal karıncası bildiğimiz prenolepis nitens ten mi bahsediyorsunuz? Nazlı olmayan bir tür istiyorsanız kesinlikle Prenolepisten vazgeçin derim,başka bir şey demem
hocam o ayrı onun nazlı olduğunu biliyorum diğerini farklı seçmek istiyorum

Ünal

Pupa
Üye
Knk messor türleri başlangıç için tavsiye ediliyor galiba senin biraz tecrübem mevcut bundana componotus daha iyi gibi bence çok aradaysa yazı tura at dhhddhdj

Ünal

Pupa
Üye

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Outworde çok pislik bırakıyorlar 3gunde bir temizlemek gerekiyo tohum pisliği vs pamuk parçaları çok kirletiyorlar componotus larda böyle bişey yok tetra kadar pis değiller ama mesor gerçekten pislik yapıyor unutmassam resmini atarım
Messorlar tüpün içinde kirlenme olmaması için çöplük tarzı bir şey yapıyorlar. Genellikle bu bir yığın şeklinde oluyor. 3 günde 1 temizlemedim hiçbir zaman. Kirletmelik bir durumda hiç olmadı

Ünal

Pupa
Üye
Messorlar tüpün içinde kirlenme olmaması için çöplük tarzı bir şey yapıyorlar. Genellikle bu bir yığın şeklinde oluyor. 3 günde 1 temizlemedim hiçbir zaman. Kirletmelik bir durumda hiç olmadı
Bimiyorum 3-4gun oldu zamn dediğin gibi yığın yapıyor çok kirletiyor daha bugün temizledim öbür türlerde böyle bir şey le karşılaşmadım mite olmaması için temizliyorum havalarda sıcak bide iki kat risk oluşturuyor şuan elimde fotoğraf yok atarım fotoğrafını yarin unutmassam

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
Bimiyorum 3-4gun oldu zamn dediğin gibi yığın yapıyor çok kirletiyor daha bugün temizledim öbür türlerde böyle bir şey le karşılaşmadım mite olmaması için temizliyorum havalarda sıcak bide iki kat risk oluşturuyor şuan elimde fotoğraf yok atarım fotoğrafını yarin unutmassam
Tüpün içi temiz kalıyorsa benim için bir sıkıntı yok. Nemli alan tüp oluyor sonuçta. Outworlde taşıyorlarsa çöplerini daha ne yapsınlar :ROFLMAO: Çok fazla tür bakma imkanım olmadı ama baktığım diğer türler tüpü de pisletebiliyor zaman zaman.