16×160 mm veya 16×100 mmMerhaba arkadaşlar. Sezon başlamadan önce test tüpü almak istiyorum. Sizce hangi boyutlardaki test tüpleri iyi olur?
https://ty.gl/v7t8gy9pdu4as hocam ben bunu aldım ve memnunum sizde alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Sezon başlamadan önce test tüpü almak istiyorum. Sizce hangi boyutlardaki test tüpleri iyi olur?
reis trendyoldan alabileceğim kullandığınız asetat kağıdı arsa linkini atarmısınız çünkü bazı asetat kağıtları olmuyomuş alıp kullandığınız ürün varsa linkini atarmısınızhttps://ty.gl/v7t8gy9pdu4as hocam ben bunu aldım ve memnunum sizde alabilirsiniz.
Hocam, ben kırtasiyeden alıyorum. Sizin oralarda yoksa ben alıp size kargolayabilirim.reis trendyoldan alabileceğim kullandığınız asetat kağıdı arsa linkini atarmısınız çünkü bazı asetat kağıtları olmuyomuş alıp kullandığınız ürün varsa linkini atarmısınız
Hocam çeşitli yerlerden bulabilirsiniz. Tabi bu ne istediğinize göre değişir.Ne istediğinizi söyleyin bana bende bana göre iyi olan yerlerden önerim yapabilirim.İyi hobiler dilerim.karıncalar için malzemeleri nerden almalıyım sizce
yuva outworld deney tape ısıtıcı ped yem kraliçe gibi bunların hepsinin ortak olduğu bir yer var mı yada nerelerden alıyımHocam, ben kırtasiyeden alıyorum. Sizin oralarda yoksa ben alıp size kargolayabilirim.
Hocam çeşitli yerlerden bulabilirsiniz. Tabi bu ne istediğinize göre değişir.Ne istediğinizi söyleyin bana bende bana göre iyi olan yerlerden önerim yapabilirim.İyi hobiler dilerim.
Hocam, deney tüpünün linkini attım. Outworld’ü koloni dünyamdan alabilirsiniz. Kraliçeyi bence kendiniz bulun, olmazsa Ant Store Türkiye’den alabilirsiniz. Un kurdunu da ben petshoptan almıştım, bazılarında oluyor, oradan bakabilirsiniz. Yoksa Ant Store Türkiye’de de vardır herhalde.yuva outworld deney tape ısıtıcı ped yem kraliçe gibi bunların hepsinin ortak olduğu bir yer var mı yada nerelerden alıyım
tamamdır teşekkürlerHocam, deney tüpünün linkini attım. Outworld’ü koloni dünyamdan alabilirsiniz. Kraliçeyi bence kendiniz bulun, olmazsa Ant Store Türkiye’den alabilirsiniz. Un kurdunu da ben petshoptan almıştım, bazılarında oluyor, oradan bakabilirsiniz. Yoksa Ant Store Türkiye’de de vardır herhalde.
İyi hobiler dilerim.tamamdır teşekkürler