Benim düşüncem işçilerle birlikte daha doğru bir tür analizi yapıla bilir barbarus mu structor mu ? Kim bilirEvet messor, tur soylemek imkansiz.
20'den fazla tür olması dışında hiçbir sorun yok, keşke sadece barbarus mu structor mu diye düşünsek.Benim düşüncem işçilerle birlikte daha doğru bir tür analizi yapıla bilir barbarus mu structor mu ? Kim bilir
Zaten bakımlar aynı sıkıntı yokmessorlarda tür analizi çok zor dostum bak işçiyle alakası yok
İşçiyle çok alakası var. Tür tespit anahtarları işçiler üzerinden zaten.messorlarda tür analizi çok zor dostum bak işçiyle alakası yok
onu bende biliyom messorlar için konuşuyorum hani hepsi neredeyse birbirine benziyo . rugosusla semirufus gibi yaniİşçiyle çok alakası var. Tür tespit anahtarları işçiler üzerinden zaten.
Messor Barbarus bildiğim kadarıyla ülkemizde bulunan bir tür değil ve messorların çoğu türü birbirine benzer o yüzden işçiler ile tür belirliyemeyizBenim düşüncem işçilerle birlikte daha doğru bir tür analizi yapıla bilir barbarus mu structor mu ? Kim bilir
Bildiğin kadarı eksikMessor Barbarus bildiğim kadarıyla ülkemizde bulunan bir tür değil ve messorların çoğu türü birbirine benzer o yüzden işçiler ile tür belirliyemeyiz
Messor barbarus ülkemizde yaşıyormu?Bildiğin kadarı eksik
evet tabikideMessor barbarus ülkemizde yaşıyormu?
Bilgilendirme için teşekkür ederim.evet tabikide
"Messor barbarus ülkemizde yok" da denemez, "evet tabii ki de var" da denemez. Var olma ihtimali var ama mevcut güncel tür listesinde yok. Kayıtlardan çıkartıldı. Ancak bu olmadığını ispatlamaya yetmiyor. Şüpheli bir durumda yani. Yanlış bilgilendirme için teşekkür etmemelisiniz.Messor barbarus ülkemizde yaşıyormu?
Bizim bahçede messor barbarus kolonisi var uçuşlar ne zaman başlarMessor barbarus ülkemizde yaşıyormu?
doğru bilgilendirme için teşekkür ederim."Messor barbarus ülkemizde yok" da denemez, "evet tabii ki de var" da denemez. Var olma ihtimali var ama mevcut güncel tür listesinde yok. Kayıtlardan çıkartıldı. Ancak bu olmadığını ispatlamaya yetmiyor. Şüpheli bir durumda yani. Yanlış bilgilendirme için teşekkür etmemelisiniz.