Nedense bazıları formica diyo bazıları prenolopis Nitens diyor tam kesin sonuç bulamadımprenolepis nitens gibi geldi bana @Antlantis @Pratensis
Yandan fotoğraf atarsanız daha iyi olur.Nedense bazıları formica diyo bazıları prenolopis Nitens diyor tam kesin sonuç bulamadım
tam abdomen kısmını atabilir misin yandan olursa iyi olurNedense bazıları formica diyo bazıları prenolopis Nitens diyor tam kesin sonuç bulamadım
Yandan fotoğraf atarsanız daha iyi olueve g
Eve geçince atarim sen discord verebilirmisintam abdomen kısmını atabilir misin yandan olursa iyi olur
Eminsin dimiFormica kraliçesi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Extra görsele gerek yok
Emin olmasam başka görsele gerek yok demem hocam. Fotoğrafta görünmüyor eğer thoraxta turunculuk varsa Formica rufibarbis group, yoksa rufa group.Eminsin dimi
Discordda size belirtmiştim, formica olduğunu burda da yine cevabım aynı formica kesin.Eminsin dimi
merak ettiğim için soruyorum Trakya bölgesinde bulursak neden salıyoruz.Söylemeyi unutmuşum: Eğer Trakya bölgesinde bulduysanız doğaya salmanızda fayda var.
Trakya bölgesinde bu morfolojide olan nickimin gerçek sahibi Formica Pratensis türü var ve bu tür kırmızı listede, koruma altında. Dolayısıyla almamalıyız.merak ettiğim için soruyorum Trakya bölgesinde bulursak neden salıyoruz.
teşekkürlerTrakya bölgesinde bu morfolojide olan nickimin gerçek sahibi Formica Pratensis türü var ve bu tür kırmızı listede, koruma altında. Dolayısıyla almamalıyız.