Ben Simav'da oturuyorum bugün markete giderken bı baktım kaldırımda önümde messor kraliçesi yürüyor. Yarın aramaya çıkıcam fazladan bulursam verebilirim, kargoyla falan gönderirim.Hocam bende Kütahyada oturuyorun lojmandayım bir tane bile messor kolonisi yok sadece 1-2 tane işçi görebiliyorum. Ve bugün çıktım hiçbir şey yoktu. Fazla bulursanız sahiplenmek isterim yaklaşık 1 yıldır arayıp bulamıyorum.
Sence ikincisi prens mi kraliçe mi?İkisinin cinsi de Messor
Park çevresinde veya kaldırımda karınca yuvası görürsen onun 4-5 metre uzağına bak, direk yuvanın üzerindekiler ciftleşmemiştir büyük ihtimalle.Hocam bende Kütahyada oturuyorun lojmandayım bir tane bile messor kolonisi yok sadece 1-2 tane işçi görebiliyorum. Ve bugün çıktım hiçbir şey yoktu. Fazla bulursanız sahiplenmek isterim yaklaşık 1 yıldır arayıp bulamıyorum.
ikinciyi yuva ağzında mı buldun yoksa tek başına mıydıBen Simav'da oturuyorum bugün markete giderken bı baktım kaldırımda önümde messor kraliçesi yürüyor. Yarın aramaya çıkıcam fazladan bulursam verebilirim, kargoyla falan gönderirim.
Sence ikincisi prens mi kraliçe mi?
Park çevresinde veya kaldırımda karınca yuvası görürsen onun 4-5 metre uzağına bak, direk yuvanın üzerindekiler ciftleşmemiştir büyük ihtimalle.
Bide hava biraz nemliyse yada yağmurdan sonraki günlerde uçuş yapıyorlar
ikinciyi yuva ağzında mı buldun yoksa tek başına mıydı
Abdomeni diğerinin neredeyse yarısı kadar o yüzden dişi mi emin olamadımikinciyi yuva ağzında mı buldun yoksa tek başına mıydı
kanatlı karıncayı yandan cekip atar mısınız kafası sırt bolgesine gore kucuk muTek başınaydı
Abdomeni diğerinin neredeyse yarısı kadar o yüzden dişi mi emin olamadım
Lojman ormanlık zaten ve hiç messor kolonisi yok sadece tetramorium görülüyor. Messorlar çok az. Fazla bulursanız kargo şeklinde alabilirim.Ben Simav'da oturuyorum bugün markete giderken bı baktım kaldırımda önümde messor kraliçesi yürüyor. Yarın aramaya çıkıcam fazladan bulursam verebilirim, kargoyla falan gönderirim.
Sence ikincisi prens mi kraliçe mi?
Park çevresinde veya kaldırımda karınca yuvası görürsen onun 4-5 metre uzağına bak, direk yuvanın üzerindekiler ciftleşmemiştir büyük ihtimalle.
Bide hava biraz nemliyse yada yağmurdan sonraki günlerde uçuş yapıyorlar
Evet küçük ve ağzı dişiye göre baya küçük, büyük ihtimalle erkek olduğu için bıraktımkanatlı karıncayı yandan cekip atar mısınız kafası sırt bolgesine gore kucuk mu
biliyormusun ben bir gündür arıyorum ve bugün buldum şansıma sakarya yı kraliçeler basmış senin de bulmanı dilerimHocam bende Kütahyada oturuyorun lojmandayım bir tane bile messor kolonisi yok sadece 1-2 tane işçi görebiliyorum. Ve bugün çıktım hiçbir şey yoktu. Fazla bulursanız sahiplenmek isterim yaklaşık 1 yıldır arayıp bulamıyorum.