Yuva yakınında buldum. Teşekkür ederim.Hepsi Messor cinsi. Yuva yakınında bulmadıysanız döllenmiş olabilme ihtimalleri var.
Direk yatırsam bişey olurmu?Sonbaharda uçuş gerçekleştiren Messorlar genellikle kış uykusundan sonra yumurtlarlar,tavsiyem kış uykusuna yatırmanız.
Yuva yakınında bulduysanız eğer döllenmemiştir %99 ihtimalle, elinizde bekletmenin bir anlamı olmaz. İyi hobiler.😊Yuva yakınında buldum. Teşekkür ederim.
Direk yatırsam bişey olurmu?
Tabi yatırabilirsiniz,bu rehberleri okursanız detaylı bilgiyede ulaşabilirsiniz.Direk yatırsam bişey olurmu?
1 yada 1.5 hafta bekleyeceğim. Yumurtlamazlarsa doğaya tekrar salıcam. Yada ölene kadar beslicem.😊Yuva yakınında bulduysanız eğer döllenmemiştir %99 ihtimalle, elinizde bekletmenin bir anlamı olmaz. İyi hobiler.😊
Teşekkürler.Tabi yatırabilirsiniz,bu rehberleri okursanız detaylı bilgiyede ulaşabilirsiniz.
Karınca kolonisini kış uykusuna yatırmak
•Karıncaların kış uykusu hakkında yaptığım araştırmalara dayanarak size kısaca bilgiler vermek istiyorum. Bu rehberi hazırlamamın nedeni, birçok kişinin bu konuda kafasında soru işaretleri olmasıdır. --Kış uykusu nedir? Kış uykusu, canlının metabolizmasının büyük ölçüde yavaşlaması ve...karincaciftligim.comMessor Structor Bakım Rehberi
Messor Structor Subfamily: Myrmicinae Tribe: Stenammini Bölge : Avrupa, Kuzey Afrika, Asya'da Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Olumsuz Olumsuz Olumlu Nisan - Mayıs 3 Ay * Claustral nedir? :İlk işçi çıkana kadar kraliçe...karincaciftligim.com
Hepsi Messor cinsi. Yuva yakınında bulmadıysanız döllenmiş olabilme ihtimalleri var.
Sonbaharda uçuş gerçekleştiren Messorlar genellikle kış uykusundan sonra yumurtlarlar,tavsiyem kış uykusuna yatırmanız.
Yapmanı tavsiye etmem. Messor cinsinin bazı türleri monogyny, bazı türleri de polygyny; riske girmek istiyorsan dene ama ihtimal düşük.Birşey daha soracağım. 3 kraliçeyi, 1 test tüpüne koysam olurmu?