Kraliçe tetramorium dollenmis ise kanatlarını döker bir zaman sonraAz önce buldum uçuş var herhalde türleri nedir ve kraliçeler mi?Ekli dosyayı görüntüle 9507Ekli dosyayı görüntüle 9508Ekli dosyayı görüntüle 9509Ekli dosyayı görüntüle 9510Ekli dosyayı görüntüle 9511
Kraliçe tetramorium dollenmis ise kanatlarını döker bir zaman sonraAz önce buldum uçuş var herhalde türleri nedir ve kraliçeler mi?Ekli dosyayı görüntüle 9507Ekli dosyayı görüntüle 9508Ekli dosyayı görüntüle 9509Ekli dosyayı görüntüle 9510Ekli dosyayı görüntüle 9511
kesinlikle tetramoriuma benziyoKraliçe tetramorium dollenmis ise kanatlarını döker bir zaman sonra
Benzemiyor. Çünkü tetramorium.kesinlikle tetramoriuma benziyo
🤨Benzemiyor. Çünkü tetramorium.
🤨Benzemiyor. Çünkü tetramorium.
Tetramorium olabilir ama kraliçe mi emin olamadım. Bilen biri bakarsa iyi olur.Benzemiyor. Çünkü tetramorium.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
🤨
🤨
Kraliçe 🤠Tetramorium olabilir ama kraliçe mi emin olamadım. Bilen biri bakarsa iyi olur.
Son fotoğrafta kafası çok küçük duruyor.Kraliçe 🤠
Olabilir net bir fotoğraf yokBana Tetra prensi gibi geldi kafası küçük çünkü Tetra olduğu kesin ama kraliçe olduğunu düşünmüyorum. Kraliçelerin kafası toraxa oranla Fazla küçük duruyor fotolarda Tahminim Tetra prensi yönünde
Bana Tetra prensi gibi geldi kafası küçük çünkü Tetra olduğu kesin ama kraliçe olduğunu düşünmüyorum. Kraliçelerin kafası toraxa oranla Fazla küçük duruyor fotolarda Tahminim Tetra prensi yönünde
Fotolarda ki zaten dökmemişPrens kanat dökmez ki? 🙃
:/Fotolarda ki zaten dökmemiş
Hocam fotoğrafa tekrar bakın isterseniz. .dPrens kanat dökmez ki? 🙃
Dostum Kafayı sadece Toraxa oranlaman yeterli neyse fotolardan anlayamayız ama ya prens ya prensesPardon, en sondaki fotoğrafta yok gibiydi ondan. Özür dilerim. Ama bana hâlâ kraliçe gibi geliyor.
2 farklı karınca olduğunu fark etmedim.2 farklı görsel var yalnız ilk 3 fotoğrafla 4-5 aynı değil çünkü 4-5 prens
iki farklı karınca mı varmış 😀2 farklı karınca olduğunu fark etmedim.![]()
E okul fotoğrafı gibi ya2 farklı görsel var yalnız ilk 3 fotoğrafla 4-5 aynı değil çünkü 4-5 prens