Hangi tür ve cins yardımcı olabilir misiniz

abatuhan

Yumurta
Üye
olursa ilk hobi başlangıcım olacak :) bir kaç haftadır arayıp araştırıyordum türe hakim olan arkadaşlar trickler verirse hayır demem iyi hobiler 🙏🏻 image.jpgF43C2538-538E-42F2-BE8A-2601BC1C37B4.jpeg

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Camponotus cinsi kraliçe ikiside.
İlgili konu;

Krestav

Larva
Üye
Camponotus Sanctus kraliçeleri olması lazım bir ara bende bakmıştım gerçekten çok keyifli bir tür sağlıklı büyümeleri dileği ile keyifli hobiler :)

abatuhan

Yumurta
Üye
Camponotus cinsi kraliçe ikiside.
İlgili konu;
Teşekkürler :)

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
çok teşekkürler araştırıyorum öyle umuyorum :)
İşçiler çıktıktan sonra protein ve ballı su (şekerli de olabilir) ile besleme işlemine başlayın. Fazla titreşim yapmayın ve strese sokmayın, haftada 1 veya 2 haftada bir kontrol edebilirsiniz. Canlı yeminiz yoksa almanızı tavsiye ederim. İşçiler biraz geç çıkarlar 2-2.5 ay hatta 3 aya kadar uzayabilir ama sizin kontrol etme ve strese sokma durumunuza göre değişkenlik gösterir.

Son düzenleme:

abatuhan

Yumurta
Üye
İşçiler çıktıktan sonra protein ve ballı(şekerli de olabilir) su ile besleme işlemine başlayın. Fazla titreşim yapmayın ve strese sokmayın, haftada 1 veya 2 haftada bir kontrol edebilirsiniz. Canlı yeminiz yoksa almanızı tavsiye ederim. İşçiler biraz geç çıkarlar 2-2.5 ay hatta 3 aya kadar uzayabilir ama sizin kontrol etme ve strese sokma durumunuza göre değişkenlik gösterir.
uzun bir süreç tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler :)