TeşekkürlerCamponotus cinsi kraliçe ikiside.
İlgili konu;
Camponotus Sanctus ( Marangoz Karınca ) Genel Bilgiler
Camponotus Sanctus Türkçe İsim Marangoz Karınca Başlangıç seviyesinde olan bu tür , yeni hobiye başlayan kişilerin bulması ve koloni oluşturabilmesi için tercih edilebilir. Bakımı kolay bir türdür. Bulunduğu Bölgeler : Güney Afrika, Afganistan, Yunanistan, İran, İsrail, Türkiye Türkiye...karincaciftligim.com
çok teşekkürler araştırıyorum öyle umuyorumCamponotus Sanctus kraliçeleri olması lazım bir ara bende bakmıştım gerçekten çok keyifli bir tür sağlıklı büyümeleri dileği ile keyifli hobiler![]()
İşçiler çıktıktan sonra protein ve ballı su (şekerli de olabilir) ile besleme işlemine başlayın. Fazla titreşim yapmayın ve strese sokmayın, haftada 1 veya 2 haftada bir kontrol edebilirsiniz. Canlı yeminiz yoksa almanızı tavsiye ederim. İşçiler biraz geç çıkarlar 2-2.5 ay hatta 3 aya kadar uzayabilir ama sizin kontrol etme ve strese sokma durumunuza göre değişkenlik gösterir.çok teşekkürler araştırıyorum öyle umuyorum![]()
uzun bir süreç tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürlerİşçiler çıktıktan sonra protein ve ballı(şekerli de olabilir) su ile besleme işlemine başlayın. Fazla titreşim yapmayın ve strese sokmayın, haftada 1 veya 2 haftada bir kontrol edebilirsiniz. Canlı yeminiz yoksa almanızı tavsiye ederim. İşçiler biraz geç çıkarlar 2-2.5 ay hatta 3 aya kadar uzayabilir ama sizin kontrol etme ve strese sokma durumunuza göre değişkenlik gösterir.