sanki de yani insan beslediği koloniyi az birazda olsa bilmez mıKoloni mi patlattınız?
Koloni mi patlattınız?
Hayır satıcının birinden kraliçe karınca aldım 2 ay önce döllenmemiş çıktı yerine bu koloniyi gönderdi. Ters düşünce türünü de sormak istemedim açıkçası o yüzden burdan soruyorumsanki de yani insan beslediği koloniyi az birazda olsa bilmez mı
Hocam neden peşin yargıyla konuşuyorsunuz anlamıyorum. Birincisi benim aldığım kanatlı değildi. İkincisi bu kolonide yumurtalar var. Üçüncüsü kargoda sorun çıktığı için koloni 10 gün kargoda bekledi çok sayıda işçi ölmüştü onları çıkardım3 farklı kişiden duyduğum aynı şey. Herkes aynı satıcıdan alıp döllenmemiş çıkıyor herhalde, kanatlı neden satın alıyorsanız artık :b ya da 1 kişi bu bahaneyi kullandı diğerleri de mantıklı buldu tutar falan dedi herhalde. Ha bir de hepsinin ortak bir yanı da kolonide ne tek bir yumurta oluyor ne de işçi sayısı fazla oluyor. İşçi sayısı bu kadar azken asker ya da majorları vs. görüyoruz. Ne tesadüf!
Çünkü söylediklerinizde çelişki var ve ben bu konulara hassas yaklaşıyorum. Döllenmemiş çıktı deyip kanatsızdı dediniz. Bunun nasıl olduğunu açıklarsanız ben de anlayabilirim. Ayrıca tüp içerisinde pamuk parçaları görüyorum, bunu genelde yuvaya alışamayan kraliçeler yapar ya da koloni patlatıldığı zaman işçiler kaçmaya çalıştıkları için olur. Artı olarak aynı şeyi farkı kişilerden de duymuş olduğum için böyle düşündüm. Koloni patlatmadıysanız ki öyle söylüyorsunuz ne âlâ.Hocam neden peşin yargıyla konuşuyorsunuz anlamıyorum. Birincisi benim aldığım kanatlı değildi. İkincisi bu kolonide yumurtalar var. Üçüncüsü kargoda sorun çıktığı için koloni 10 gün kargoda bekledi çok sayıda işçi ölmüştü onları çıkardım
Uzatmaya gerek yok. Gerekli kanıtları özelden iletiyorum hocamÇünkü söylediklerinizde çelişki var ve ben bu konulara hassas yaklaşıyorum. Döllenmemiş çıktı deyip kanatsızdı dediniz. Bunun nasıl olduğunu açıklarsanız ben de anlayabilirim. Ayrıca tüp içerisinde pamuk parçaları görüyorum, bunu genelde yuvaya alışamayan kraliçeler yapar ya da koloni patlatıldığı zaman işçiler kaçmaya çalıştıkları için olur. Artı olarak aynı şeyi farkı kişilerden de duymuş olduğum için böyle düşündüm. Koloni patlatmadıysanız ki öyle söylüyorsunuz ne âlâ.