Merhaba, WC örümcek almayı düşünüyorum. Hangi türü önerirsiniz? Jumping spider gibi.
Birde sadece un kurdu ile olurmu?
Son düzenleme:
Wc bir hayvanı yapay ortamda yaşatabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden almamanı öneriyorum.Merhaba, WC örümcek almayı düşünüyorum. Hangi türü önerirsiniz? Jumping spider gibi.
Jumping spider, yalancı karadul gibi küçük türler başlangıç için idealdir. Fakat hiçbir canlı doğal ortamından kopartılıp ev ortamında beslenmemelidir. Buna aslında karıncada dahildir. Ayrıca pegasuZX dediği gibi, bazen yem kabul etmediklerinde ölebiliyorlar. Onun haricinde illa besliyecem derseniz, mikro un kurdu ve böcekler ile besleyebilirsiniz.Merhaba, WC örümcek almayı düşünüyorum. Hangi türü önerirsiniz? Jumping spider gibi.
Anladım ama beslemek istiyorum yaşama alanına torf ve bir kaç tahta uygunmu?Jumping spider, yalancı karadul gibi küçük türler başlangıç için idealdir. Fakat hiçbir canlı doğal ortamından kopartılıp ev ortamında beslenmemelidir. Buna aslında karıncada dahildir. Ayrıca pegasuZX dediği gibi, bazen yem kabul etmediklerinde ölebiliyorlar. Onun haricinde illa besliyecem derseniz, mikro un kurdu ve böcekler ile besleyebilirsiniz.
Yaşam alanları için torf, ağaç dalları, bi kaç bitki ve nem yeterli olur. Beslediğiniz türe göre yaşam alanlarını yaparsınız.An
Anladım ama beslemek istiyorum yaşama alanına torf ve bir kaç tahta uygunmu?
Besleyeceğiniz türler eğer küçük türlerse yeterlir olur. Ağaç türleri için yükseklikte önemli. Onda da genellikle 20cm yeter.Ortalama olarak 35×10 cm lik kutu yeterlimi?
Son bir soru örümcekleri çeken bir şey varmı? Güneşin altında ararken sıcaktan piştim.Besleyeceğiniz türler eğer küçük türlerse yeterlir olur. Ağaç türleri için yükseklikte önemli. Onda da genellikle 20cm yeter.
Ormalık alanlarda, böceklerin ve nemin yüksek olduğu alanlarda, taş, kaya, ağaç, tahta vb. Yapıların altını kaldırın. Oralarda yüksek ihtimalle bulacaksınız.Son bir soru örümcekleri çeken bir şey varmı? Güneşin altında ararken sıcaktan piştim.