Hangi tür önerirsiniz?

mehmetha4manci

Larva
Üye
Merhaba, WC örümcek almayı düşünüyorum. Hangi türü önerirsiniz? Jumping spider gibi.

Birde sadece un kurdu ile olurmu?

Son düzenleme:

akvaryumhane

Asker
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Merhaba, WC örümcek almayı düşünüyorum. Hangi türü önerirsiniz? Jumping spider gibi.

Birde sadece un kurdu ile olurmu?
Jumping spider, yalancı karadul gibi küçük türler başlangıç için idealdir. Fakat hiçbir canlı doğal ortamından kopartılıp ev ortamında beslenmemelidir. Buna aslında karıncada dahildir. Ayrıca pegasuZX dediği gibi, bazen yem kabul etmediklerinde ölebiliyorlar. Onun haricinde illa besliyecem derseniz, mikro un kurdu ve böcekler ile besleyebilirsiniz.

mehmetha4manci

Larva
Üye
An
Jumping spider, yalancı karadul gibi küçük türler başlangıç için idealdir. Fakat hiçbir canlı doğal ortamından kopartılıp ev ortamında beslenmemelidir. Buna aslında karıncada dahildir. Ayrıca pegasuZX dediği gibi, bazen yem kabul etmediklerinde ölebiliyorlar. Onun haricinde illa besliyecem derseniz, mikro un kurdu ve böcekler ile besleyebilirsiniz.
Anladım ama beslemek istiyorum yaşama alanına torf ve bir kaç tahta uygunmu?

akvaryumhane

Asker
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Son bir soru örümcekleri çeken bir şey varmı? Güneşin altında ararken sıcaktan piştim.
Ormalık alanlarda, böceklerin ve nemin yüksek olduğu alanlarda, taş, kaya, ağaç, tahta vb. Yapıların altını kaldırın. Oralarda yüksek ihtimalle bulacaksınız.