Messor st.(türünü bilmediğinize st. deriz sp farklı bi anlamda olması lazım)messor sp
türünü bilmediklerimize sp deriz, messor sp. messor species (messor türleri) gibi birşeydi tam hatırlamıyorum ama sp. diyoruz bilmediklerimize.Messor st.(türünü bilmediğinize st. deriz sp farklı bi anlamda olması lazım)
biryerde sp okumuştum diye hatırlıyorum ama doğrusunu öğrenmiş oldum düzelttim eywMessor st.(türünü bilmediğinize st. deriz sp farklı bi anlamda olması lazım)
🤣 Dur la, bende yanılmışım sanırım eren düzeltti beni. Bide enese soralım ne diyecek, bilgisine güvenebileceğiniz muhteşem bi insandır kendisi 😁biryerde sp okumuştum diye hatırlıyorum ama doğrusunu öğrenmiş oldum düzelttim eyw
ortalık karıştı bugün okudum daha yazıyı😂🤣 Dur la, bende yanılmışım sanırım eren düzeltti beni. Bide enese soralım ne diyecek, bilgisine güvenebileceğiniz muhteşem bi insandır kendisi 😁
@enesrx
Aynen st. structor diye biliyordum ben de ama belki yanlış hatırlıyorumdur diye söylememiştim.Benim kafa messor structor kısaltmasına gitti st ordan kaldı bende hobiyi yapmayınca iyice cahilleşmişim