Hepsi de iyi şöyle bi özet geçeyim. Ben sabredemeyip bakar dururum diyorsan Lasius daha iyi olur. Fakat kendileri hasatçı değil. Canlı yem şart. Tetralar yarı hasatçı ve Messor kadar stresli değil. Çoğu şeyi yiyorlar. Messorlar hasatçı (sadece tohum versen olur arada canlı yemle de beslersin) ama diğerlerine göre stresli.Kraliçe almayı düşünüyorum.Sizce aşşağıdaki türlerden hangisi daha iyi?
Tetramorium,messor,Lasius Niger.
Sizce protein ile beslemek mi iyidir yoksa tohum mu?3 türde başlangıç seviyesi için uygun bi türdür.
Yine karınca tür rehberindende kendine uygunu seçebilirsin tüm türlerin özellikleri ne sevdikleri vs. yazmaktadır.
İyi günler
Hangi cinsten* bahsediyorsunuz?Sizce protein ile beslemek mi iyidir yoksa tohum mu
Yani tetra mı uygun yoksa lasius mu?Hangi türden bahsediyorsunuz?
sNel'in dediği gibi türler arası besin değişmekte ve protein-enerji stilli bi besleme yapacaksınız.Sizce protein ile beslemek mi iyidir yoksa tohum mu
Tetra bence ilk deneyim için genel olarak herkese güzel gider.Yani tetra mı uygun yoksa lasius mu?
Öyleyse tetra iyi gibi.Tetra bence ilk deneyim için genel olarak herkese güzel gider.
Besin yönünden çok aşırı sıkıntıya sokmaz yani Lasius'ta yine sıkıntı etmez ama sürekli canlı yem alman gerekir.
Yine keyfine bağlı dostum sen nasıl istersen tabi ki.Bana kalırsa yeni başlayacağım için fazla bakarım falan lasius iyi hem balıkçıdan kurt yada proteinli yem alır onu veririm
İkisi de canlı yeme ihtiyaç duyar fakat Tetralar tohumla da beslenir. İsterseniz ilk önce rehberleri okuyun. Besin ihtiyaçlarına bakın.Yani tetra mı uygun yoksa lasius mu?
Bu arada çok stresli değil dedim ama siz yine de her zaman bakmayın bir yerden sonra illa strese girer orada demek istediğim o değildi.Bana kalırsa yeni başlayacağım için fazla bakarım falan lasius iyi hem balıkçıdan kurt yada proteinli yem alır onu veririm.
Haftada 2 iyimidir ve sadece tohum ve şekerli su yeterli midir?İkisi de canlı yeme ihtiyaç duyar fakat Tetralar tohumla da beslenir. İsterseniz ilk önce rehberleri okuyun. Besin ihtiyaçlarına bakın.
Bu arada çok stresli değil dedim ama siz yine de her zaman bakmayın bir yerden sonra illa strese girer orada demek istediğim o değildi.
Tüm bilgi kanallarında 1 gün önerirler fakat yine de 2 aşırı sorun teşkil etmez.(yine türden türe stres değişmektedir)Haftada 2 iyimidir ve sadece tohum ve şekerli su yeterli midir?