Hangi tür acaba ?

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Görsel eklememişsiniz.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
I think Linepithema Humile
Katılmıyorum. Kraliçeyi tüpe oranladığımızda boyut farklılığı çok fazla görünüyor linepithema'ya göre. Renk konusunda da eşleşmiyorlar. Kafası yeterince büyük görünüyor. Sizin fikrinize göre gözler de bu oranda büyük olmalı, linepithema'da orta büyüklükte belirgin gözler mevcut. Bacaklar da fazlasıyla uzun. Fotoğrafta çoğu detay görünmüyor fakat bu fikrinize katılmadığımı söyleyebilirim. Karşıt öncüllerinizi merak ediyorum, arkadaş yeni görseller yüklerse sizin için netleşecektir.

I-Mende

Yumurta
Üye
Katılmıyorum. Kraliçeyi tüpe oranladığımızda boyut farklılığı çok fazla görünüyor linepithema'ya göre. Renk konusunda da eşleşmiyorlar. Kafası yeterince büyük görünüyor. Sizin fikrinize göre gözler de bu oranda büyük olmalı, linepithema'da orta büyüklükte belirgin gözler mevcut. Bacaklar da fazlasıyla uzun. Fotoğrafta çoğu detay görünmüyor fakat bu fikrinize katılmadığımı söyleyebilirim. Karşıt öncüllerinizi merak ediyorum, arkadaş yeni görseller yüklerse sizin için netleşecektir.
Pratensis şaka yapıyordu sanırım🙂

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Kraliçeyi tüpün çapına oranlayamazsın, tüpün çap bilgisi verilmemiş.

Flashlı bir çekimden renk uyuşmuyor diyemezsin.

Kafası ışıktan dolayı tam görünmüyor ama görünen kısmında gözü oldukça büyük.

Linepithema'da da özellikle arka bacaklar fazlasıyla uzun boyuna oranla.

Abdomen yapısı özellikle Linepithema'yı andırdı.

Camponotusların tipik kafa yapısına benzemiyor.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Boy bilgisiyle birlikte farklı açılardan çekim ekleyin.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Camponotusmuş, boş yapmışım.