Fotoğraf yok hocam.Hangi tür bir kraliçe acaba?
Çok teşekkür ederim.Cinsi Camponotus.
I think Linepithema Humile
Katılmıyorum. Kraliçeyi tüpe oranladığımızda boyut farklılığı çok fazla görünüyor linepithema'ya göre. Renk konusunda da eşleşmiyorlar. Kafası yeterince büyük görünüyor. Sizin fikrinize göre gözler de bu oranda büyük olmalı, linepithema'da orta büyüklükte belirgin gözler mevcut. Bacaklar da fazlasıyla uzun. Fotoğrafta çoğu detay görünmüyor fakat bu fikrinize katılmadığımı söyleyebilirim. Karşıt öncüllerinizi merak ediyorum, arkadaş yeni görseller yüklerse sizin için netleşecektir.I think Linepithema Humile
Pratensis şaka yapıyordu sanırım🙂Katılmıyorum. Kraliçeyi tüpe oranladığımızda boyut farklılığı çok fazla görünüyor linepithema'ya göre. Renk konusunda da eşleşmiyorlar. Kafası yeterince büyük görünüyor. Sizin fikrinize göre gözler de bu oranda büyük olmalı, linepithema'da orta büyüklükte belirgin gözler mevcut. Bacaklar da fazlasıyla uzun. Fotoğrafta çoğu detay görünmüyor fakat bu fikrinize katılmadığımı söyleyebilirim. Karşıt öncüllerinizi merak ediyorum, arkadaş yeni görseller yüklerse sizin için netleşecektir.
OlabilirPratensis şaka yapıyordu sanırım🙂
Kraliçeyi tüpün çapına oranlayamazsın, tüpün çap bilgisi verilmemiş.Katılmıyorum. Kraliçeyi tüpe oranladığımızda boyut farklılığı çok fazla görünüyor linepithema'ya göre. Renk konusunda da eşleşmiyorlar. Kafası yeterince büyük görünüyor. Sizin fikrinize göre gözler de bu oranda büyük olmalı, linepithema'da orta büyüklükte belirgin gözler mevcut. Bacaklar da fazlasıyla uzun. Fotoğrafta çoğu detay görünmüyor fakat bu fikrinize katılmadığımı söyleyebilirim. Karşıt öncüllerinizi merak ediyorum, arkadaş yeni görseller yüklerse sizin için netleşecektir.
Şaka yaptığım zaman şaka yaptığımı belirtirim. Kafanı yormana gerek yok.Pratensis şaka yapıyordu sanırım🙂
Fotoğraflar net olmadığı için ve bir yandan da flaş yansımasından doğru yanlış görmüş olabilirsin önemli değil çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.Camponotusmuş, boş yapmışım.