Hangi koşullarda kraliçe aramalıyım ?

Mrtx44

Yumurta
Üye
Bulduğum kraliçeleri sabit bir zaman diliminde ve isteyerek bulmadım bir şekilde karşıma çıktılar kasıtlı aramaya çıktığımda bulamıyorum.
Kraliçelerin en yoğun olduğu zaman dilimi nedir
sabah mı çıkmalıyım öğlen saatlerindemi ? Havanın rüzgarlımı yoksa rüzgarsız olduğu zamanlarda daha yüksek şansa sahip olurum ?

Ege29

Yumurta
Üye
Rüzgarsız ve günesli ama havanın fazla sıcak olmadığı zamanlarda ben buldum çogunlukla akşamüstü buldum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bide eher yağmur yagdıktan sonra günes açmıssa o zaman kesin bulursun keyifli hobiler

napimm

Yumurta
Üye
Rüzgarsız ve günesli ama havanın fazla sıcak olmadığı zamanlarda ben buldum çogunlukla akşamüstü buldum

Bide eher yağmur yagdıktan sonra günes açmıssa o zaman kesin bulursun keyifli hobiler
senin dediğin gibi 2 aydır aradım bulamadım bazen bulunabiliyor ama birkişiden ücretli veyağ ücretsis alabilirsin.

bu forumdan ben 2 koloni messor aldım ücretsiz.

efekan

Nanitik
Üye
Forumda bu konu hakkında bir sürü bilgi var. Onlara bakabilirsiniz.

Nexus

Yumurta
Üye
Ben şimdiye kadar 4 tür kraliçe buldum hepsinide güneşli çok hafif esintili rüzgarlı ve genelde yağmurdan sonraki günlerde buldum hafif rüzgarlı nemli havalarda buldum yani ben ama tabikide karınca türünden türüne değişiyor bu hava şartları.

napimm

Yumurta
Üye
Ben şimdiye kadar 4 tür kraliçe buldum hepsinide güneşli çok hafif esintili rüzgarlı ve genelde yağmurdan sonraki günlerde buldum hafif rüzgarlı nemli havalarda buldum yani ben ama tabikide karınca türünden türüne değişiyor bu hava şartları.
istanbul dada aynışey geçerlimi.

Nexus

Yumurta
Üye
Be
istanbul dada aynışey geçerlimi.
Ben Bursa'da yaşıyorum hani şehir şehir değilde tür tür değişir bence mesela şuan iş yerinin bahçesinde oturuyorum ve yaklaşık olarak 15 20 tane kraliçe gördüm türünü bilmiyorum paylaştım form da cevap bekliyorum ve hava yagmur yağdı zaten 2 gün önce mi galiba hafif rüzgarlı ve güneşli şuanda burda.

Be

Ben Bursa'da yaşıyorum hani şehir şehir değilde tür tür değişir bence mesela şuan iş yerinin bahçesinde oturuyorum ve yaklaşık olarak 15 20 tane kraliçe gördüm türünü bilmiyorum paylaştım form da cevap bekliyorum ve hava yagmur yağdı zaten 2 gün önce mi galiba hafif rüzgarlı ve güneşli şuanda burda.
2 tane kraliçe de kendim bakmak için aldım

Be

2 tane kraliçe de kendim bakmak için aldım

Umut46

Yumurta
Üye
Usta bende bir haftadır her yere baktığımda kraliçe görüyorum bu aralar uçuşlar olduğum bölgede çok yoğun . Toplamaya kalsam rahat 35-40 kraliçe toplardım

Lasius, tetra ve çata kraliçeleri çok gördüm bu hafta