Herkese merhaba 3 kraliçem de yumurtladı ve fotoğrafta en arkadakinşn çok yumurtası var ancak hepsi küçük. İlk yumurtlayan oydu. Yakından çektiğim fotoğradta tahmini ne kadar süre sonra işçi çıkar?
Don't😂
Cinsi nedir benim kralicemin bu kadar yumurtası yok.Herkese merhaba 3 kraliçem de yumurtladı ve fotoğrafta en arkadakinşn çok yumurtası var ancak hepsi küçük. İlk yumurtlayan oydu. Yakından çektiğim fotoğradta tahmini ne kadar süre sonra işçi çıkar?
Tapinoma erraticum kraliçesi galiba.
Lego düzeneğini atsana kankaHerkese merhaba 3 kraliçem de yumurtladı ve fotoğrafta en arkadakinşn çok yumurtası var ancak hepsi küçük. İlk yumurtlayan oydu. Yakından çektiğim fotoğradta tahmini ne kadar süre sonra işçi çıkar?
O konunun profesör doktoru ben değilimTapinoma erraticum kraliçesi galiba.
aslında olmaz bir şekilde kazar suya ulaşır ama en sağlıklısı pamuğun tamamen ıslanması. Pamuğu çok fazla koymuşsunEkli dosyayı görüntüle 6411Ekli dosyayı görüntüle 6412Ekli dosyayı görüntüle 6413
Ayrı konu açmamak için bu konunun altına yazıyorum.Bende 1 Nisan da bulmuş olduğum 3 adet messor kraliçesi var. 11 gün önce suları bittikleri için manuel olarak transfer yaptım.Benim sorum şu; hangi evredeler ve ne kadar süre içinde işçileri alırım. (1 ve 2 için soruyorum) Diğer sorum ise 3. Kraliçedeki gibi su burda gözüküyor diğer tüplerde de durum aynı bir sorun olur mu?
Tüpleri hazırlarken tamamen ıslakti 2 hafta sonra böyle olmuşlar. Bende sonradan fark ettim fazla koyduğumuaslında olmaz bir şekilde kazar suya ulaşır ama en sağlıklısı pamuğun tamamen ıslanması. Pamuğu çok fazla koymuşsun
-İyi Hobiler
öyle olur ama kullandığın 3. tüpteki pamuğun 3/1 ni çıkart iş görür , diğerlerini de ona göre ayarlarsın. 3. fotoğraftaki çizik atmışsın ya o civarlarda olması yeterTüpleri hazırlarken tamamen ıslakti 2 hafta sonra böyle olmuşlar. Bende sonradan fark ettim fazla koyduğumu
Tamamdır teşekkür ederim.peki 1 ve 2. Fotodaki yumurtalar hangi evrede ne zaman çıkar?öyle olur ama kullandığın 3. tüpteki pamuğun 3/1 ni çıkart iş görür , diğerlerini de ona göre ayarlarsın. 3. fotoğraftaki çizik atmışsın ya o civarlarda olması yeter
1.ve 2. fotoraflar larva 3. fotoraftakiler daha yumurta gibi duruyor larvalar ortlama 1 aya kadar çıkma imkanı var daha fazlada sürebilir sıcaklıga ve stese baglı 3. için daha 1.5 ay gibi bi süresi var diye düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 6411Ekli dosyayı görüntüle 6412Ekli dosyayı görüntüle 6413
Ayrı konu açmamak için bu konunun altına yazıyorum.Bende 1 Nisan da bulmuş olduğum 3 adet messor kraliçesi var. 11 gün önce suları bittikleri için manuel olarak transfer yaptım.Benim sorum şu; hangi evredeler ve ne kadar süre içinde işçileri alırım. (1 ve 2 için soruyorum) Diğer sorum ise 3. Kraliçedeki gibi su burda gözüküyor diğer tüplerde de durum aynı bir sorun olur mu?
Rica ederim , larva gibi duruyor çünkü u şeklindeler ya (gene de çok bir bilgim bilen biri varsa o yazsın yanlış bilgi verebiliyor olabilirim)
Ama pamuk için kraliçeyi rahatsız etmene gerek yok güzel bir ilerleme kaydetmişsin(sadece sorun nem açısından olabilir kraliçe ihtiyacı olursa halleder zaten)
Dediklerimi gene de bak araştır sen çünkü karınca beslemeye daha 1 ay oldu başlayalı , başlamadan önce çok fazla video izledim , bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım
-İyi Hobiler
Cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.1.ve 2. fotoraflar larva 3. fotoraftakiler daha yumurta gibi duruyor larvalar ortlama 1 aya kadar çıkma imkanı var daha fazlada sürebilir sıcaklıga ve stese baglı 3. için daha 1.5 ay gibi bi süresi var diye düşünüyorum
yumurtaların durumu gayet güzel larva olmuş nerdeyse hepsi sıcak ve sıtrese girmicek bir yere bırakırsanız ortlama 1 aya kadar çıkacağını düşünüyorum