majör mü işçi mi media mıMessor cinsi.
Yenisiniz galiba,bahsettiğiniz majör ve media grubu karıncalar da işçi sınıfın da yer alır.Ayrı olarak fotoğrafta ki işçinin media olduğunu düşünüyorum.İyi hobiler.majör mü işçi mi media mı
Arkadaş belirtmiş zaten majör işçi mi media mı diye. Ayrıca yeni başlayıp başlamamak birşey ifade etmez. Asıl soru tecrübelimsin değil misin olmalıdır.Yenisiniz galiba,bahsettiğiniz majör ve media grubu karıncalar da işçi sınıfın da yer alır.Ayrı olarak fotoğrafta ki işçinin media olduğunu düşünüyorum.İyi hobiler.
Yeni başlamak ve tecrübesiz olmak arasında pek bir fark yok. Ayrıca "Majör mü media mı?" diye sormamış, "majör mü işçi mi media mı" diye sormuş yani işçi sınıflarını karıştırmış.Arkadaş belirtmiş zaten majör işçi mi media mı diye. Ayrıca yeni başlayıp başlamamak birşey ifade etmez. Asıl soru tecrübelimsin değil misin olmalıdır.
öncelikle evet yeniyim. işçi derken minor demek istedim. yanlış yazmışım. doğrusu minor mu majör mü media mı olacaktı.Yenisiniz galiba,bahsettiğiniz majör ve media grubu karıncalar da işçi sınıfın da yer alır.Ayrı olarak fotoğrafta ki işçinin media olduğunu düşünüyorum.İyi hobiler.
Yazdığım mesaj size değildi efenim kusura bakmayın yanlış anlaşılmaya sebep olduysam.öncelikle evet yeniyim. işçi derken minor demek istedim. yanlış yazmışım. doğrusu minor mu majör mü media mı olacaktı.