Kral sana bişi sorcam 8 eylulfe ciftlesmemiş kralice buldum test tupune aldım hala duruyo neyse simdi ben bu test tupune bu prensi koyarsam ciftlesirlermi 10 dk önce bi tane daha prens buldum 1 test tupunde 2 prens 1 kralice olsa ciftleşme yaşanır mı yoksa daha buyuk kaba mı koymalıyım?Messor cinsi.
Prens ve prenseslerin türlerinin farklı olma ihtimali var, sonuçta farklı zamanlarda bulunmuşlar. Türleri farklıysa çiftleşmiyeceklerdir. Ayrıca prensesi bulmanızın üzerinden günler geçmiş, tekrar çiftleşmesi çok mümkün durmuyor.Kral sana bişi sorcam 8 eylulfe ciftlesmemiş kralice buldum test tupune aldım hala duruyo neyse simdi ben bu test tupune bu prensi koyarsam ciftlesirlermi 10 dk önce bi tane daha prens buldum 1 test tupunde 2 prens 1 kralice olsa ciftleşme yaşanır mı yoksa daha buyuk kaba mı koymalıyım?
Peki sağolun ama genede şansımı deniyeceğim umarım çiftleşirlerPrens ve prenseslerin türlerinin farklı olma ihtimali var, sonuçta farklı zamanlarda bulunmuşlar. Türleri farklıysa çiftleşmiyeceklerdir. Ayrıca prensesi bulmanızın üzerinden günler geçmiş, tekrar çiftleşmesi çok mümkün durmuyor.
Formda yapay çiftleştirme konusu açıldı yakın zamanda orayı okumanı tavsiye ederim.Peki sağolun ama genede şansımı deniyeceğim umarım çiftleşirler
Tamam okuycamFormda yapay çiftleştirme konusu açıldı yakın zamanda orayı okumanı tavsiye ederim.