Hamster bakımı ve üretimi

Enes-66

Yumurta
Üye
Merhaba ben yeni hamster hobisine başladım ilk başlarda evde bakıyordum ama hafif bir koku olfugu için bahçede hayvan besleyecegim yer var oraya koydum kaç derecede olur hemster çünkü kışın bile orda duracak ve ısıtıcı yok orda kaç aylık olduklarında üremeye başlarlar yemi sürekli önüne koyuyorum yanlış mı yapıyorum cevaplar mısınız teşekkürler

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Bahçede hamster yaşayamaz.Yemi nereye koyduğunuz önemi yok o bulur.Kokuyu aza indirmek için zemine talaş kullanın ve talaşı haftada bir değişin.Ve hamstelar hep aynı bölgeye tuvaletlerini yaparlar özellikle orayı her tuvaleti yaptığında temizleyin.5 haftalıkken üremeye başlayabilirler.

Mikkatiew

Yumurta
Üye
Üretim hakkında bilgi ; hamsterler yetişkin olduktan sonra çiftleşir normal hamilelik dönemleri 15 gün sürer yaklaşık ilkte biraz az olsada ( en az 3 ) diğerlerinde artmaya başlar benim tavsiyem bir dönem sonra dişilerle erkekleri ayırmanız çünkü bir zaman sonra kontrolden çıkıyorlar.

Enes-66

Yumurta
Üye
Bahçede hamster yaşayamaz.Yemi nereye koyduğunuz önemi yok o bulur.Kokuyu aza indirmek için zemine talaş kullanın ve talaşı haftada bir değişin.Ve hamstelar hep aynı bölgeye tuvaletlerini yaparlar özellikle orayı her tuvaleti yaptığında temizleyin.5 haftalıkken üremeye başlayabilirler.
Bahçede kapalı bir yer 2 metreye 2 metre betondan soğuktan olur mu kış soğuğu

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Bahçede kapalı bir yer 2 metreye 2 metre betondan soğuktan olur mu kış soğuğu
Soğukta kış uykusuna yatar muhtemelen soğukta bırakmanız hiç sağlıklı değil.Dediğim gibi temizlerseniz kafesi koku olmaz zaten.