Hamam böceği beslemek zorunlu mu?

Hasancık

Nanitik
Üye
Merhabalar, şu an canlı yem olarak sadece un kurdum var. Forumda biraz geziyordum ve sadece un kurdu ile beslenmemesi gerektiğini, hamam böceği gibi bir besinle de canlının beslenmesi gerektiğini sıkça gördüm. Şu an için L2 boyutunda bir Vagans'ım var ve buna besin olarak hamam böceği vermeli miyim? Eğer vermeliysem hangi türünü tercih etmeliyim? Yoksa sadece un kurdu ile devam edebilir miyim?

Begonza

Brachypterous
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Kurtlar ile de beslenebilir ama canlı cüce kalacaktır, kabuk atsa da çok az büyür.

L2 vagans için de yavru hamam böceği verirseniz daha iyi olacaktır.

Hamam böceği türü çok fark etmez bence, hangisinin bakım şartları kolay geliyorsa onu almanızı öneririm.

Hasancık

Nanitik
Üye
Kurtlar ile de beslenebilir ama canlı cüce kalacaktır, kabuk atsa da çok az büyür.

Hamam böceği türü çok fark etmez bence, hangisinin bakım şartları kolay geliyorsa onu almanızı öneririm.
Tartara tırmanamadığı için tartara bakmayı düşünüyorum teşekkürler

üremenin devam etmesi için ve üreyene kadar besleme yapacağım sırada tükenmemeleri için başlangıç için kaç adet almamı önerirsiniz acaba

Son düzenleme:

Hüseyin799

Yumurta
Üye
Dostum bende l4 bi lp var 3 hafta hep un kurdu ile besledim yani zorunda kaldım çünkü küçük tartara hiç yoktu dün büyük bir tartarayı ikiye bölüpte verdim yedi öylede yapabilirsin ama geri kalan yarısını vermedim fazla gelir diye

kuzeyss

Larva
Üye
Merhabalar, şu an canlı yem olarak sadece un kurdum var. Forumda biraz geziyordum ve sadece un kurdu ile beslenmemesi gerektiğini, hamam böceği gibi bir besinle de canlının beslenmesi gerektiğini sıkça gördüm. Şu an için L2 boyutunda bir Vagans'ım var ve buna besin olarak hamam böceği vermeli miyim? Eğer vermeliysem hangi türünü tercih etmeliyim? Yoksa sadece un kurdu ile devam edebilir miyim?
Şimdi şu şekilde. Biliyorsunki tartaralar büyümeye devam edecek. Bir süre sonra l2 vagansının boyunu geçeceklerdir. 30 adet en küçük boy mikro tartara alabilirsin. Devamında yanında satıcıdan yeni yumurtlanmış kapsülde iste o devam ettirecektir. En rahatı tartara alınız. Proteini yüksek ve bakımı son derece kolay.