Daha önceden sayısız konu açıldı bununla ilgili, arama butonunu kullanarak ilgili sonuçlara ulaşabilirsiniz.selamlar, tarantula edinmek istiyorum ama hobide çok yeniyim nereden güvenilir şekilde alınır bulamadım yardımcı olabilecek veya burada satan var mıdır?
Sürüngen pazarı gibi sitelere bakabilirsin ama face book sayfalarında iş yokselamlar, tarantula edinmek istiyorum ama hobide çok yeniyim nereden güvenilir şekilde alınır bulamadım yardımcı olabilecek veya burada satan var mıdır?
Sürüngen pazarındaki satıcılar güvenilir değil ve ilanlar güncel değil çoğunlukla. Düzgün Facebook grupları bulamamışsınız öyleyse.Sürüngen pazarı gibi sitelere bakabilirsin ama face book sayfalarında iş yok
Arkadaşlar ben demi bir sıkıntı var bugüne kadar bir tane bile tarantula satan Facebook gurubu göremedimSürüngen pazarındaki satıcılar güvenilir değil ve ilanlar güncel değil çoğunlukla. Düzgün Facebook grupları bulamamışsınız öyleyse.
birkaç tane var zaten güvenilir arama yerine sürüngen, tarantula vs yazarak bulabilirsinizArkadaşlar ben demi bir sıkıntı var bugüne kadar bir tane bile tarantula satan Facebook gurubu göremedim