Güvenilir Tarantula Bulmak

ysngkkya

Yumurta
Üye
selamlar, tarantula edinmek istiyorum ama hobide çok yeniyim nereden güvenilir şekilde alınır bulamadım yardımcı olabilecek veya burada satan var mıdır?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
selamlar, tarantula edinmek istiyorum ama hobide çok yeniyim nereden güvenilir şekilde alınır bulamadım yardımcı olabilecek veya burada satan var mıdır?
Daha önceden sayısız konu açıldı bununla ilgili, arama butonunu kullanarak ilgili sonuçlara ulaşabilirsiniz.

yuhi

Yumurta
Üye
Sürüngen pazarı gibi sitelere bakabilirsin ama face book sayfalarında iş yok

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Sürüngen pazarı gibi sitelere bakabilirsin ama face book sayfalarında iş yok
Sürüngen pazarındaki satıcılar güvenilir değil ve ilanlar güncel değil çoğunlukla. Düzgün Facebook grupları bulamamışsınız öyleyse.

yuhi

Yumurta
Üye
Sürüngen pazarındaki satıcılar güvenilir değil ve ilanlar güncel değil çoğunlukla. Düzgün Facebook grupları bulamamışsınız öyleyse.
Arkadaşlar ben demi bir sıkıntı var bugüne kadar bir tane bile tarantula satan Facebook gurubu göremedim

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Arkadaşlar ben demi bir sıkıntı var bugüne kadar bir tane bile tarantula satan Facebook gurubu göremedim
birkaç tane var zaten güvenilir arama yerine sürüngen, tarantula vs yazarak bulabilirsiniz