Güvenilir siteler

Berat38

Larva
Üye
Güvenilir, kalite, ucuz malzemeler almak için hangi siteleri kullanmalıyım? Bide şeffaf hortum almak istiyorum, tüpü uygun olabilecek ve genelde çoğu malzemeye(outworld, formikaryuma) olan hortum alacağım. Kaç mm almalıyım?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hasancık

Majör
Üye
Merhabalar Antistic sitesi üzerinden almanızı kesinlikle öneriyorum avrupa standartlarında ürün satıyorlar resmen ordan almadığım için pişmanım antstoreturkey i önermiyorum kalitesiz

Laseynas

Yumurta
Üye
Antistic pahalıdır güzeldir Karınca Sanatı orta fiyatlı güzeldir ancak kargosuna çok bekleyebilirsin 3 4 haftayı bulabilir zamanı bana soracak olursan deneyimlerim ile Karınca Sanatı daha iyi.

Berat38

Larva
Üye
Sorularıma pek yanıt alamadım under ground ant world güvenilir mi mesela veya daha bir çok site var ant store Türkiye gibi yani güvenilir ve kaliteli olsun yeter.Bide hortum sormuştum cevap gelmedi.

det

Larva
Üye
Sorularıma pek yanıt alamadım under ground ant world güvenilir mi mesela veya daha bir çok site var ant store Türkiye gibi yani güvenilir ve kaliteli olsun yeter.Bide hortum sormuştum cevap gelmedi.
Underground ant store güvenilir ve ant store turkey’e de güvenilir diyenler var. Karınca sanatı hortum satıyor ama satan diğer yerler de vardır.

Berat38

Larva
Üye
Satan yerleri sormadım kaç mm almalıyım diye sordum yani genel olarak ebat boy olarak hangi ölçüde almalıyım outworlde, formicaruma olsun diye

Berat38

Larva
Üye
Yani konuyu toparlamak gerekirse burada konuşulan bütün siteler güvenilir fakat bazı ayrıntıları var hortum ise 10 mmlik almalıyım 8 mmlikte görmüştüm genelde 8 ila 10 oluyor herhalde

Sanlidiyarlar

Larva
Üye
Güvenilir, kalite, ucuz malzemeler almak için hangi siteleri kullanmalıyım? Bide şeffaf hortum almak istiyorum, tüpü uygun olabilecek ve genelde çoğu malzemeye(outworld, formikaryuma) olan hortum alacağım. Kaç mm almalıyım?
Selamlar, Hortumu bir çok yerden elde edebilirsin. Nalburların çoğunda satılır. Ama karınca malzemeleri satan yer istersen Antistic, Undergroundantworld, Karincasanati. Ben Antistic in Formikaryumlarını tercih ettim. Modüler yani lego gibi birbirine eklenip çıkarılabiliyor. Diğerleri genellikle hortumla birleştiriyorsun. Onlarda iyi ama bana hitap etmiyor. Bu siteleri inceleyip kendin karar ver senin gözüne hoş gözükmesi mesele. Standart hortum kalınlığı 10mm di sanırım. Ben 2 metre almıştım hala kullanıyorum bitmedi...

Berat38

Larva
Üye
Selamlar, Hortumu bir çok yerden elde edebilirsin. Nalburların çoğunda satılır. Ama karınca malzemeleri satan yer istersen Antistic, Undergroundantworld, Karincasanati. Ben Antistic in Formikaryumlarını tercih ettim. Modüler yani lego gibi birbirine eklenip çıkarılabiliyor. Diğerleri genellikle hortumla birleştiriyorsun. Onlarda iyi ama bana hitap etmiyor. Bu siteleri inceleyip kendin karar ver senin gözüne hoş gözükmesi mesele. Standart hortum kalınlığı 10mm di sanırım. Ben 2 metre almıştım hala kullanıyorum bitmedi...
Çok sağol

Berat38

Larva
Üye
Kafam gerçekten acayip karışık kim doğru söylüyor belli değil birisinin dediği ötekini tutmuyo hangi siteden alışveriş yapcam???

salazar

Larva
Üye
Hocam standart olan bu hobide 16mm çapında test tüpleridir. Bunlara ağızlık takılır ağızlığın diğer tarafında hortum hortumda hobide standartı 10mm çapındadır eğer üründe ayrıntı verilmediyse muhtemelen ölçüler bunlardır. Onun dışında beslenme alanı ve yaşam alanı koloninizin büyüklüğüne ve türüne göre karar verirsiniz. Benim size tavsiyem test tüpü ağızlık hortum ve suluk almanız. Yaşam alanını test tüplerine yapmanız beslenme alanını plastik bir kap yapmanız. Ağızlıklar ve hortum ile testüplerini bu kaba bağlamanız.

Hasancık

Majör
Üye
Hortum tamam anladım ama hangi siteden alışveriş yapcam onu anlamadım
Bence kesinlikle antistic üzerinden almalısınız ürünleri çok güzel formikaryum ve outworldlar modüler şekilde olduğu için isterseniz siteden tekrar alıp 2 formikaryumu birleştirebiliyorsunuz bence bu çok iyi bir avantaj