Merhaba, undergraund ant World güvenilir mi? Kraliçe almayı düşünüyorum. Sıkıntı yaşayan var mı?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunla ilgili bir sürü konu var ama her neyse…Merhaba, undergraund ant World güvenilir mi? Kraliçe almayı düşünüyorum. Sıkıntı yaşayan var mı?
Ben daha önce aldım her şey gayet güzel geldi sorun olmadı korunaklı idi ama kraliçeyi dışarda bulmanı tavsiye ederim çünkü kargoda gelince kraliçelerde yüksek derecede stres oluyor bunun yüzündende bir daha yumurtlamayabiliyor veya yumurtlamayı yavaşlatıyor o yüzden dışarıdan toplaman daha mantıklı hem senin içinde güzel bir yürüyüş olur 👍Merhaba, undergraund ant World güvenilir mi? Kraliçe almayı düşünüyorum. Sıkıntı yaşayan var mı?
Ben çata kraliçesi arıyorum bulamayınca almaya karar verdim.Bu ara uçuşlar çok fazla bence bulursun. Özellikle hava sıcaklıkları yüksek olduğu için akşam üstü vakitlerinde park bahçe gibi yerlere bakmanı öneririm. Malzeme almicaksan alma yani. Alırsanda biraz gecikmeli gelebiliyor ama geliyor.
Neredesiniz il olarak iç Anadolu ve Ege'de baya yoğun şekilde uçuşları var aslındaBen çata kraliçesi arıyorum bulamayınca almaya karar verdim.
Konyada 1 aydır arıyorum ama bulamadım.Neredesiniz il olarak iç Anadolu ve Ege'de baya yoğun şekilde uçuşları var aslında
sakın böyle bir hataya düşmeyin çok beklersiniz 15 20 gün kadar bunun yerine aynı yada daha kısa süreyle karınca sanatından almanın çok daha iyi olacaktır hem fp açısından hem de hizmet açısından (benim kanaatim).Merhaba, undergraund ant World güvenilir mi? Kraliçe almayı düşünüyorum. Sıkıntı yaşayan var mı?
Katılmıyorum arkadaşım messor seti altı hala gelmedi bir ayı geçti hala bekliyor.sakın böyle bir hataya düşmeyin çok beklersiniz 15 20 gün kadar bunun yerine aynı yada daha kısa süreyle karınca sanatından almanın çok daha iyi olacaktır hem fp açısından hem de hizmet açısından (benim kanaatim).
evet doğru söylüyorsunuz bence de karınca ilk defadan sonra alamaya gerek yok ama ben uaw'ü sevmiyorum gerek hizmet olsun gerek sahibinin nezaketi olsun. Ben karınca sanatını başka siteler de var anlamında yazdım ve hiç alışveriş yapmamıştım sağ olun yorumunuz için.Katılmıyorum arkadaşım messor seti altı hala gelmedi bir ayı geçti hala bekliyor.
Bence karınca almak çok gerekli bişey değil eğer alım yapılacaksada hobiciden alınmalı.
Konyada 1 aydır arıyorum ama bulamadım.
Dm den yazdım.Konya'da tanıdıklar var isterseniz görüşün onlarla nerde bulmuşlar ne yapmışlar benden daha çok yardımcı olurlar yada onlarda vardır belki onlardan alırsınız galiba bugün kültür park civarında bulmuşlardı tetramorium falan.