Günlüklerin güncellemeleri hakkında.

SherLocked

Yumurta
İlklerden
Üye
Günlüğünün güncellemesini belirli aralıklarla atıldığında yorumlar arasında kayboluyor. Güncelleme adı altında atılıp hep en üstte birleşen bir sistem olabilir. Ya da konu açan kişinin düzenleme sınırı olmayabilir. İyi forumlar

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Aynı konu hakkında ben de öneri konusu açacaktım. Düzenlemelere kısıtlama getirince günlük kısmında biraz sıkıntı oldu. Sadece "Günlüğüm" bölümünde sınır kaldırılmalı. @Elraen

cnx

Yumurta
İlklerden
Üye
Günlüğünün güncellemesini belirli aralıklarla atıldığında yorumlar arasında kayboluyor. Güncelleme adı altında atılıp hep en üstte birleşen bir sistem olabilir. Ya da konu açan kişinin düzenleme sınırı olmayabilir. İyi forumlar
Aynen bu sistem gelirse güzel olur hem yenilikleri farkederiz

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
5 dakikadan sonra güncellenememe konusu günlüklerde var mı bilmiyorum fakat varsa bu sorun oluşturabilir.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Ek olarak, uygun görülürse şöyle bir önerim daha var:
"Günlüğüm" bölümünde yorumlar tamamen kapatılabilir, sadece konu sahibi konularını düzenleyerek günlüğünü güncelleyebilir. Günlükte "şunu nasıl yaptın, aklıma şu takıldı" gibi soruları olanlar da konu sahibine DM yoluyla ulaşabilir. Bu şekilde herkes kendisine ait bir alan oluşturabilir.

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
eski forumdaki günlük sistemi daha kaliteliydi herkesin her kolonisi her karıncası için ayrı sayfası vardı takip edilmesi daha kolaydı tür bazında günlük açıldığı için site içinde tür araştırması yapmak ve bakımını öğrenmek için çok faydalıydı getirilirse çok iyi olur @Elraen