Günlük 1

yagizhan

Larva
Üye
Gün 1
Doğada, binlerce ölü karıncanın arasından bulup aldığım (yanlış bir şey olduğunu bilmiyordum; o kadar ölüyü görünce korkup almıştım) Tapinoma kolonisini bir afta boyunca karanlıkta tuttum. Bugün açtığımda ise birçok yumurtamız olduğunu gördüm.

Ekli dosyalar

• 1743276627070.jpg
    1743276627070.jpg
    29.3 KB · Görüntüleme: 64
Moderatör tarafında düzenlendi:

umutdn

Yumurta
Üye
Gün 1
Doğada binlerce ölü arasında bulup aldığım (yanlış bir şey olduğunu bilmiyordum o kadar ölüyü görünce korkup almıştım) tapinoma kolonisini 1 hafta boyunca karanlıkta tuttum ve bugün açtığımda bir çok yumurtamiz olduğunu gördüm
Zaten yanlış bir şey değil ne anlamda söylediniz?

Demo

Asker
Yardımsever
Üye
Gün 1
Doğada binlerce ölü arasında bulup aldığım (yanlış bir şey olduğunu bilmiyordum o kadar ölüyü görünce korkup almıştım) tapinoma kolonisini 1 hafta boyunca karanlıkta tuttum ve bugün açtığımda bir çok yumurtamiz olduğunu gördüm
Yaptığın yanlış değil, koloniyi kurtarmış oldun. Gelişme var mıdır?

lordqne

Nanitik
Üye
wc lemek yanlış diyenler yüzündense boş ver gerek yok kimse bu hobiye ilk başladığında wc nin ne olduğunu bile bilmiyordu.

yagizhan

Larva
Üye
wc lemek yanlış diyenler yüzündense boş ver gerek yok kimse bu hobiye ilk başladığında wc nin ne olduğunu bile bilmiyordu.
daha önce öyle demişlerdi eğer sıkıntı yoksa vicdanım da rahatlar onun dışında yumurtalar gelişim gösteremeye başladı fakat henüz kayda değer bir şey olmadığından paylaşmıyorum karıncalar da yerine alıştı stresleri azaldı

lordqne

Nanitik
Üye
daha önce öyle demişlerdi eğer sıkıntı yoksa vicdanım da rahatlar onun dışında yumurtalar gelişim gösteremeye başladı fakat henüz kayda değer bir şey olmadığından paylaşmıyorum karıncalar da yerine alıştı stresleri azaldı
Hiç sıkıntı yok herkes wcliyor , bu kolonide durum farklı ben olsam almazsam vicdanım rahat olmazdı sen en iyisini yapmışsın.

samet_56

Intercaste
Yardımsever
Üye
Bence polojinik cinsleri wc şeklinde elde etmekte hiçbir sorun yok çünkü geride kalanlar çok çabuk toparliyorlar birden fazla kraliçeye sahip oldukları için.