Gördüğüm neydi

İzem

Yumurta
Üye
Dışarıda 15,20 tane prens buldum. Ucusuyorlardi. Ben onların prens olduğunu düşünüyorum ama içlerinden bazıları topraktaki taşların arasaina giriyordu. Dar gerlere görüyorlardı. Kraliçe için boyları küçüktü acaba prenslermiydi ve eğer prenslerse biraz daha arasam prenses ya da kraliçe bulabilir mıydım?

Nazmiefe

Pupa
Üye
Dışarıda 15,20 tane prens buldum. Ucusuyorlardi. Ben onların prens olduğunu düşünüyorum ama içlerinden bazıları topraktaki taşların arasaina giriyordu. Dar gerlere görüyorlardı. Kraliçe için boyları küçüktü acaba prenslermiydi ve eğer prenslerse biraz daha arasam prenses ya da kraliçe bulabilir mıydım?
zaten 2 3 tane prens görsen bile bulabilirsin şanslıysan tabiki ara bence 15 20 tane çok fazla bence kesin bulursun

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Yani termitler ile karıştırıyor olabilirsin ama termitler taşın altına falan giriyor mu bilmiyorum.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Eminim termit değillerdi. Karınca olduklarına eminim
uçuşu takip edebilirsin kraliçeler taşların altına veya deliklere girmeye çalışıyor.birde konuyla alakasız profilindeki resmi atabilir misin bana

İzem

Yumurta
Üye
uçuşu takip edebilirsin kraliçeler taşların altına veya deliklere girmeye çalışıyor.birde konuyla alakasız profilindeki resmi atabilir misin bana
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir de çok kişilerdi ve hepsi kanatliydi. Taşların arasına girip girip çikiyorlardi

Ekli dosyalar

• Polish_20220228_074911447.png
    Polish_20220228_074911447.png
    275.9 KB · Görüntüleme: 5