Global Karınca Ekipman/Canlı satan siteler

Spartan

Yumurta
Üye
Yakın zamanda yurt dışına gideceğim orada karınca alabileceğim yerler var mı? Eğer Arabistan'da satan varsa onları da yazabilirseniz sevinirim.(Global de olabilir)

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Yakın zamanda yurt dışına gideceğim orada karınca alabileceğim yerler var mı? Eğer Arabistan'da satan varsa onları da yazabilirseniz sevinirim.(Global de olabilir)
Yapacağınız işin kaçakçılık olduğunun bilincinde ve risklerini bilerek yapıyorsunuz değil mi? (Yanlış anlamayın yargılamak benim haddime değil, bilgilendirme amaçlı yazdım.)

Spartan

Yumurta
Üye
Yapacağınız işin kaçakçılık olduğunun bilincinde ve risklerini bilerek yapıyorsunuz değil mi? (Yanlış anlamayın yargılamak benim haddime değil, bilgilendirme amaçlı yazdım.)
Şimdi bu konuda araştırma yaptım sorumlu satanlar olmuyormu ve bu kadar ciddi bir durumudur çok fazla satın alan kişi var

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
(Şimdi bu konuda araştırma yaptım sorumlu onlar olmuyormu ve bu kadar ciddi bir durumudur çok fazla satın alan kişi var
Arabistan'dan alıp Türkiye'ye sokacağınızı düşünmüştüm. Eğer kalıcı olarak gidiyorsanız yanlış anlamışım.

Spartan

Yumurta
Üye
Arabistan'dan alıp Türkiye'ye sokacağınızı düşünmüştüm. Eğer kalıcı olarak gidiyorsanız yanlış anlamışım.
İnternetten satın alacağım sıkıntı olurmu?(Kalıcı olarak orada yaşayacağım)

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
İnternetten satın alacağım sıkıntı olurmu?(Kalıcı olarak orada yaşayacağım)
Kalacağınız ülkenin kuralları bağlar o halde sizi. Ama çoğu yurt dışı satış sitesi Avrupa dışına göndermiyor. İthalat yapan lokal satıcılar ile anlaşmanız sizin için daha iyi olur muhtemelen. Karınca hobisi oralarda ne kadar yaygındır bilemiyorum ama.

Spartan

Yumurta
Üye
Kalacağınız ülkenin kuralları bağlar o halde sizi. Ama çoğu yurt dışı satış sitesi Avrupa dışına göndermiyor. İthalat yapan lokal satıcılar ile anlaşmanız sizin için daha iyi olur muhtemelen. Karınca hobisi oralarda ne kadar yaygındır bilemiyorum ama.
Antontop adlı sitede Arabistan'a gönderim vardı canlı gönderim garantiside varmış büyük ihtimal oradan alacağım.