Antcube'den alabilirsin.Yakın zamanda yurt dışına gideceğim orada karınca alabileceğim yerler var mı? Eğer Arabistan'da satan varsa onları da yazabilirseniz sevinirim.(Global de olabilir)
Antcube arabistana gönderim yapmıyormuş başka önerebileçeginiz siteler varmı?Antcube'den alabilirsin.
Antontop.Antcube arabistana gönderim yapmıyormuş başka önerebileçeginiz siteler varmı?
TeşekkürlerAntontop.
Yapacağınız işin kaçakçılık olduğunun bilincinde ve risklerini bilerek yapıyorsunuz değil mi? (Yanlış anlamayın yargılamak benim haddime değil, bilgilendirme amaçlı yazdım.)Yakın zamanda yurt dışına gideceğim orada karınca alabileceğim yerler var mı? Eğer Arabistan'da satan varsa onları da yazabilirseniz sevinirim.(Global de olabilir)
Şimdi bu konuda araştırma yaptım sorumlu satanlar olmuyormu ve bu kadar ciddi bir durumudur çok fazla satın alan kişi varYapacağınız işin kaçakçılık olduğunun bilincinde ve risklerini bilerek yapıyorsunuz değil mi? (Yanlış anlamayın yargılamak benim haddime değil, bilgilendirme amaçlı yazdım.)
Arabistan'dan alıp Türkiye'ye sokacağınızı düşünmüştüm. Eğer kalıcı olarak gidiyorsanız yanlış anlamışım.(Şimdi bu konuda araştırma yaptım sorumlu onlar olmuyormu ve bu kadar ciddi bir durumudur çok fazla satın alan kişi var
İnternetten satın alacağım sıkıntı olurmu?(Kalıcı olarak orada yaşayacağım)Arabistan'dan alıp Türkiye'ye sokacağınızı düşünmüştüm. Eğer kalıcı olarak gidiyorsanız yanlış anlamışım.
Kalacağınız ülkenin kuralları bağlar o halde sizi. Ama çoğu yurt dışı satış sitesi Avrupa dışına göndermiyor. İthalat yapan lokal satıcılar ile anlaşmanız sizin için daha iyi olur muhtemelen. Karınca hobisi oralarda ne kadar yaygındır bilemiyorum ama.İnternetten satın alacağım sıkıntı olurmu?(Kalıcı olarak orada yaşayacağım)
Antontop adlı sitede Arabistan'a gönderim vardı canlı gönderim garantiside varmış büyük ihtimal oradan alacağım.Kalacağınız ülkenin kuralları bağlar o halde sizi. Ama çoğu yurt dışı satış sitesi Avrupa dışına göndermiyor. İthalat yapan lokal satıcılar ile anlaşmanız sizin için daha iyi olur muhtemelen. Karınca hobisi oralarda ne kadar yaygındır bilemiyorum ama.