Gerekli ürünleri nerden bulabilirim?

Lorca

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar ben karınca beslemek istiyorum gerekli bilgilerin çoğunu öğrendim ama ekipmanları nerden bulabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dusk

Larva
Üye
Merhaba arkadaşlar ben karınca beslemek istiyorum gerekli bilgilerin çoğunu öğrendim ama ekipmanları nerden bulabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
bunun hakkında konular var

EArslan

Minör
Üye
Test tüpü, pamuk, su ve tabiki kraliçe lazım ilk başta. Test tüpünü internet üzerinden veya kırtasiyelerden alabilirsiniz. Pamuğu neredeyse her markette bulabilirsiniz. Su ise her evde var zaten.

Onun dışında formikaryum, outworld, suluk, yemlik vb. için Ant Store ve Underground Ant World sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Canlı yem için Antalya Çekirge ve Ankara Canlı Yem sitelerine bakabilirsiniz.

RüzgarDeveci07

Nanitik
Üye
Underground ant World, ant store ve karınca. Com
Pamuk,tohum ,un kurdu v.b. canlı yem, 16×100/16×160/18×180 test tüpü bol bol al sonra yetmeyebilir tabi devamlı yapacaksan, kırmızı asetat kağıdı ve kraliçe

Lorca

Yumurta
Üye
Test tüpü, pamuk, su ve tabiki kraliçe lazım ilk başta. Test tüpünü internet üzerinden veya kırtasiyelerden alabilirsiniz. Pamuğu neredeyse her markette bulabilirsiniz. Su ise her evde var zaten.

Onun dışında formikaryum, outworld, suluk, yemlik vb. için Ant Store ve Underground Ant World sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Canlı yem için Antalya Çekirge ve Ankara Canlı Yem sitelerine bakabilirsiniz.
Eyvallah