Genel öneri;

Okan

Pupa
Üye
Merhabalar, forum için bir kaç önerim var. Forum sağlığını koruma ve daha ileriye taşıyabilecek öneriler...

1-hobi youtube kanalı;
Tüm hobicilerin kayıtlarını alıp bu kanala göndermeleri foruma katkıda bulunabilir.
Ayrıca geri gelen kazançlar ile sokak hayvanları olsun veyatta diğer işler olsun kullanılabilir.

2-acil müdahale edebilen bir ekip;
Örnek veriyorum kolonimi mite veya parazit sardı veyatta hayvanım hastalandı. Diyen insanlara anında müdahale edebilicek insanlar kazım. Veteriner olur bu hobiye hayatını vermiş insanlar olur. O an çözüme kavuşturabilecek insanlar.

3-discord öneri;
Bu hobi hakkında dc üzerinde rol açılması ve günde 1 saat veyatta 2 saat hobiye başlamak isteyenlere ders vermesi gibi düşünebiliriz.

Okan

Pupa
Üye
Forum ve discord için büyük bir moderasyon gerekiyor tabi biraz zorlukları var. Yapılması imkansız değil. Çözümlerinide yazabilirim yakıldığın yer var ise?

spideryagiz

Yumurta
Üye
Discord Öneri ve Acil Müdahele Ekibi hayata geçirilebilir gibi duruyor bu hobicilerin videoları kısmı ise Discord platformunda bir text Kategori'si ile mümkün.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
YouTube kanalı işi olmaz diye düşünüyorum. Herkes kendince çevresinde sokak hayvanlarına yardımcı olabilir, ki oluyordur da zaten. Bunun yerine @spideryagiz'in dediği gibi bu videolar Discord sunucusunda açılacak bir kanalda paylaşılabilir.
Yaşanılan sağlık sorunları da forumda paylaşıldığında zaten tecrübeli arkadaşlar tarafından cevaplanır. Ders konusunda da kimsenin bu kadar vakti olduğunu sanmıyorum. Zaten @Elraen gerekli rehber videoların güncel hallerini çekeceğini söylemişti.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ders konusu gereksiz bence. Zaten gerekli bilgiler forum üzerinde mevcut. İsteyen okuyup öğrenir.

Vulphean

Yumurta
Üye
Şahsen ben fikirleri beğendim özellikle hobi yt kanalı kulağa çok güzel geliyor

bulutsensei

Nanitik
Üye
Merhabalar, forum için bir kaç önerim var. Forum sağlığını koruma ve daha ileriye taşıyabilecek öneriler...

1-hobi youtube kanalı;
Tüm hobicilerin kayıtlarını alıp bu kanala göndermeleri foruma katkıda bulunabilir.
Ayrıca geri gelen kazançlar ile sokak hayvanları olsun veyatta diğer işler olsun kullanılabilir.

2-acil müdahale edebilen bir ekip;
Örnek veriyorum kolonimi mite veya parazit sardı veyatta hayvanım hastalandı. Diyen insanlara anında müdahale edebilicek insanlar kazım. Veteriner olur bu hobiye hayatını vermiş insanlar olur. O an çözüme kavuşturabilecek insanlar.

3-discord öneri;
Bu hobi hakkında dc üzerinde rol açılması ve günde 1 saat veyatta 2 saat hobiye başlamak isteyenlere ders vermesi gibi düşünebiliriz.

hocam bilmeyenlerden biri de benim, ders verilmesi iyi olabilir fakat bu çok zor benim düşüncem olarak. diğer dediklerini mantıklı ilk ikisi olursa eğer gerçekten fayda sağlanabilir. özellikle birincisi olursa çoğu kişinin bunları takip edip izleyeceğini düşünüyorum. :)