Gelişim Durdu

kaanreis9

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar karınca hobisine yeni başladım ilk başta 11 karıncalı kolonim vardı un kurdu felan veriyordum fakat yemiyolardı şimdi 7 kişiler bazıları öldü acaba kış yaklaşıyor diyemi yoksa aç mı kalıyolar yemek yemiyolar çünkü nasıl yedirebilirim. Yardımcı olabilirmisiniz?

Abdullah09

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar karınca hobisine yeni başladım ilk başta 11 karıncalı kolonim vardı un kurdu felan veriyordum fakat yemiyolardı şimdi 7 kişiler bazıları öldü acaba kış yaklaşıyor diyemi yoksa aç mı kalıyolar yemek yemiyolar çünkü nasıl yedirebilirim. Yardımcı olabilirmisiniz?
Tahminimce kış uykusuna hazirlaniyorlardir her canlı her yemi sevmez farklı farklı yemler verin

Emir123

Media
Üye
Sadece un kurdu mu veriyorsun?
işçilerin proteine ihtiyacı yok, Kraliçenin ve larvaların proteine ihtiyacı var
Eğer Vermiyorsan bir an önce Şekerli su ver pamuk topunun içinde. Enerji olmadan yaşamazlar tabiki

.
Eğer Veriyorsan ve gelişim durduysa kış uykusu lazım

kaanreis9

Yumurta
Üye
Sadece un kurdu mu veriyorsun?
işçilerin proteine ihtiyacı yok, Kraliçenin ve larvaların proteine ihtiyacı var
Eğer Vermiyorsan bir an önce Şekerli su ver pamuk topunun içinde. Enerji olmadan yaşamazlar tabiki

.
Eğer Veriyorsan ve gelişim durduysa kış uykusu lazım
un kurdu veriyorum salam verdim yumurta verdim kıyma verdim agzını suruyolar bırakıyolar kraliçe hiç birşey yemiyor ama şekerli suyu çok seviyor

Abdullah09

Yumurta
Üye
un kurdu veriyorum salam verdim yumurta verdim kıyma verdim agzını suruyolar bırakıyolar kraliçe hiç birşey yemiyor ama şekerli suyu çok seviyor
Salam felan vermeyin bence un kurdu şekerli su verin yeter arada farklı kurt veya hamam böceği varsa verin

Emir123

Media
Üye
valla daha farklı kurtlarım ve hamambocegim yok alamamda zar zor aldım un kurdunu annem izin vermiyodu
Almana gerek yok un kurdu yeter salam vs şeyler verme, haftada 2 gün şekerli su 2 gün un kurdu veririsin
Kış uykusuna yatır işçi ölümü varsa

kaanreis9

Yumurta
Üye
Almana gerek yok un kurdu yeter salam vs şeyler verme, haftada 2 gün şekerli su 2 gün un kurdu veririsin
Kış uykusuna yatır işçi ölümü varsa
işçi ölümü var ama sayıları cok az 7 kişiler ölürlerse kraliçe karınca strese girmezmi çünkü kış uykusunda karıncaların çogu ölüyomus yatırsammı acaba yardımcı olabilirmisiniz

Emir123

Media
Üye
işçi ölümü var ama sayıları cok az 7 kişiler ölürlerse kraliçe karınca strese girmezmi çünkü kış uykusunda karıncaların çogu ölüyomus yatırsammı acaba yardımcı olabilirmisiniz
Neye yardımcı olayım?, her türlü ölüyorlar demek ki iyi beslenmemiş ve 3. nesili çıkartamamış nanitic (ilk) işçileri ölüyor.
Yapılabilcek tek şey kış uykusu veya başka bir koloniden pupa eklemek ve ısıtmak.