Hepsine dikkat edersem normale dönermi?Leopard geckonuzun üreme organı sarkmış. Genelde üreme dönemlerinde ortaya çıkan rahatsızlıktır, yapılması gereken ilk şek bölgeyi nemli tutup olabildiğince sterlize ekmektir. Bölge kurusa ve enfeksiyon kaparsa leopard geckonuz için çok acı verici olabilir bunun için ılık suda duş aldırılmalı ve sterilizasyon olabildiğince iyi sağlanmalıdır. En yakın zamanda egzotik canlılar hakkında uzman bir veterinere götürmeniz en iyisi olur çünkü sarkmanın ne tür bir sarkma olduğunu tespit etmek sadece profesyonel kişilerin yapabileceği bir iştir.
Hocam dediğimi gibi ben burdan size ne tür bir sarkma olduğunu söyleyemem, sizin gidip egzotik canlılar hakkında uzman bir veterinere götürmeniz daha sağlıklı olacaktı. Ben size sadece hastalığın daha kötü noktalara gitmemesi için evde yapabileceğiniz önlemleri söyledim.Hepsine dikkat edersem normale dönermi?
Anladım çok teşekkürler yardım için.Hocam dediğimi gibi ben burdan size ne tür bir sarkma olduğunu söyleyemem, sizin gidip egzotik canlılar hakkında uzman bir veterinere götürmeniz daha sağlıklı olacaktı. Ben size sadece hastalığın daha kötü noktalara gitmemesi için evde yapabileceğiniz önlemleri söyledim.