Öncelikle herkese merhaba bundan tam 9 gün önce african fat tail geckom elime ulaştı ilk 3 gün stres olmasın diye hiç yem vermedim sabahları nem mağarasında uyuyor geceleri ise normal mağarasında çıkmıyordu 3. gün stresinin düştüğünü düşünüp yem vermek istedim ama hayvan bir türlü dışarı çıkmıyordu aynı zamanda uzun süredir aç kalmıştı bende mağarayı açıp o şekilde beslemeye karar verdim yaptım ancak hayvan hiç bir şekilde yemedi bende ona zaman tanımaya karar verdim 4. günü strese girmesin diye boş geçtim 5. gün akşam aldığım tavsiyeler doğrultusunda hayvanın teraryumuna 10 adet böcek koydum 6. gün ise 11-12 böcek koydum 7. gün kaç böcek yediğini anlamak için kaç böceğin teraryumda saklandığına baktığımda 9-10 böcek saklandığını gördüm buda bu 2 gün içinde 11-13 böcek yediği anlamına geliyor fazla olduğunu düşündüğüm için 8. günü boş geçtim 9. gün akşam (yani bu gün akşam) beslemek için böceği mağarasının önüne koyduğumda beklemediğim şekilde çıkıp saniyesinde kaptı bende internetten doyana kadar beslemekle ilgili bir bilgi gördüğüm için 8-9 böcek verdim hepsini iştahlı bir biçimde yedi fazla olduğunu düşündüğüm için daha vermedim fazla olduğunu düşünme sebebim internette dinlediğim ve gördüğüm üzere başta Tuğkan abi olmak üzere erişkin canlıların bile 3-4 tane böcekten daha fazla yememesi. Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler (bu arada canlı tahmini 6-7 aylık)