Gecko nasıl alabilirim? Nasıl sağlıklı olduğunu anlayabilirim?

lmemonuz

Yumurta
Üye
Merhabalar ben hobiye yeni başlayacağım kendimce detaylı bir araştırma yaptım gereken bazı ürünleri aldım. Şu anda ego terradan'da teraryumun siparişini vereceğim ama şu anda hayvanlar hakkında tam olarak bir bilgiye sahip olmadığım için tam olarak nasıl alacağımı bilmiyorum. İstediğim tür fat tailed gecko (yazım hatası yaptıysam kusura bakmayın) bu türü almak istiyorum ama Türkiye’de nerede bulacağımı nereden güvenilir şekilde alabileceğimi hayvanın sağlıklı olup olmadığını tam anlayamıyorum. Alabileceğim bir yer veya bir kişi biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? Bu süreç içerisinde tam da bir bilgiye sahip olmadığım için ve etrafımda da bu tür hobilere sahip insanlar yok ondan dolaylı da tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

KAANDBK01

Larva
Üye
merhabalar ben H’ye hobiye yeni başlayacağım kendimce detaylı bir araştırma yaptım gereken bazı ürünleri aldım şu anda ego terradanda teraryumun siparişini vereceğim ama şu anda hayvanlar hakkında tam olarak bir bilgiye sahip olmadığım için tam olarak nasıl alacağımı bilmiyorum istediğim tür fat tailed geko yazım hatası yaptıysam kusura bakmayın bu türü almak istiyorum ama Türkiye’de nerede bulacağımı nereden güvenilir şekilde alabileceğimi hayvanın sağlıklı olup olmadığını tam anlayamıyorum alabileceğim bir yer veya bir kişi biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz bu süreç içerisinde tam da bir bilgiye sahip olmadığım için ve etrafımda da bu tür hobilere sahip insanlar yok ondan dolaylı da tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum
Facebook gruplarına bakabilirsiniz. Canlıyı alacağınız kişiden referans almayı unutmayın.

Gazinocu

Yumurta
Üye
Merhabalar ben hobiye yeni başlayacağım kendimce detaylı bir araştırma yaptım gereken bazı ürünleri aldım. Şu anda ego terradan'da teraryumun siparişini vereceğim ama şu anda hayvanlar hakkında tam olarak bir bilgiye sahip olmadığım için tam olarak nasıl alacağımı bilmiyorum. İstediğim tür fat tailed gecko (yazım hatası yaptıysam kusura bakmayın) bu türü almak istiyorum ama Türkiye’de nerede bulacağımı nereden güvenilir şekilde alabileceğimi hayvanın sağlıklı olup olmadığını tam anlayamıyorum. Alabileceğim bir yer veya bir kişi biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? Bu süreç içerisinde tam da bir bilgiye sahip olmadığım için ve etrafımda da bu tür hobilere sahip insanlar yok ondan dolaylı da tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.
Petandzootr instagram hesabından temin edebilirsin. Türkiye'de tek çipli canlı ithali yapan yer diye biliyorum.

lmemonuz

Yumurta
Üye
petandzootr instagram hesabından temin edebilirsin. Türkiyede tek çipli canlı ithali yapan yer diye biliyorum.
Orasıyla da iletişim kurdum ama onlarda yokmuş, sadece iguana var diye bilgi aldım.

emiralp

Yumurta
Üye
Google'a satılık gecko yazdığında petcim.com çıkıyor oradan ulaşabilirsin