Ankara canlı yemde -reklam değildir- uygun fiyata vardı diye hatırlıyorum tabi kalitesi için çok bir şey söyleyemem ama idareten kullanılabilir .İyi hobiler, leopard geckolar için ısı matlarının fiyatı fazla yüksek. Bundan kaynaklı ısıtıcı sorununu nasıl çözebilirim?
Hocam o ürünü gördüm ama yanları bakırlı olduğu için elektrik çarpma durumu olmaz mı?Ankara canlı yemde -reklam değildir- uygun fiyata vardı diye hatırlıyorum tabi kalitesi için çok bir şey söyleyemem ama idareten kullanılabilir .
Isıtıcı kablo düşündüm ama tek teraryum için nasıl olur bilemedim hocam.Zamanında kertenkelemin içinde bulunduğu akvaryumu başka bir akvaryum üstüne koyup alttaki akvaryum suyunun sıcaklığını ısıtıcıyla sabitlemiştim. Üstteki akvaryumun zemini alttaki akvaryumun içindeki suya temas ediyordu. Geçici olarak kullanmıştım ama sistem iyileştirilirse güzel olabilir. Elinizde ısıtıcı varsa düşünebilirsiniz buna benzer bir sistemi. Diğer türlü mat daha hesaplı. Şu an bir geckom olsa ısıtıcı rezistans kablo kullanırdım. Kablo için dikkatli olmak lazım, bu işler şakaya gelmez ve işin ehline verilmeli.
Ben bir süredir kullanıyorum ve henüz bir sorunla karşılaşmadım ama piyasadaki pahalı olan türevleri kadar kaliteli değil bilginiz olsun .Hocam o ürünü gördüm ama yanları bakırlı olduğu için elektrik çarpma durumu olmaz mı?
Isıtıcı kablo düşündüm ama tek teraryum için nasıl olur bilemedim hocam.