Gecko almayı düşünüyorum

BahadirSarp

Nanitik
Üye
Arkadaşlar selamlar. Bu yaz bir tane gecko almayı düşünüyorum. Geckoyu nereden en sağlıklı şekilde alabilirim? Leopard veya Fat-tail fark etmez. Yaşam alanının nasıl yapılacağını genel olarak biliyorum ama küçük detaylar varsa söylerseniz sevinirim. Ayrıca, vitamin desteklerini hangi markadan alayım?

FatihBurak

Pupa
Üye
Zaten, 1 adet hesap var çipli yasal bir şekilde satan. O sitedede fiatlar 6.500 8.500 arasında geçen hafta sordum, malesef o satış yapan insta sitesini unuttum ama emin ol bilen bir arkadaş az sonra yazacaktır.

Fairtale

Yumurta
Üye
petandzootr den bahsediyor olabilirsiniz eğer bahsetmiyorsanız bile tavsiye ederim zaten tuğkan abide hayvanalrını ordan aldı en son 3nisanda fat tail gecko sordum ellerinde yoktu 2 ay sonra gelceklerini söylediler

BahadirSarp

Nanitik
Üye
petandzootr den bahsediyor olabilirsiniz eğer bahsetmiyorsanız bile tavsiye ederim zaten tuğkan abide hayvanalrını ordan aldı en son 3nisanda fat tail gecko sordum ellerinde yoktu 2 ay sonra gelceklerini söylediler
Pet and zooya ben aralıkta sordum şubatta gelecek dediler hala gelmedi
Zaten, 1 adet hesap var çipli yasal bir şekilde satan. O sitedede fiatlar 6.500 8.500 arasında geçen hafta sordum, malesef o satış yapan insta sitesini unuttum ama emin ol bilen bir arkadaş az sonra yazacaktır.
sarı siteden alsam?