Kuyruk rengi çok göz alıcıRenkleri gerçekten önceki konuda göründüğünden daha güzel duruyor. Bu güzel davranışınızı tebrik ederim.
İyileşene kadar beslemeyi denedim 1 yem kabul etti sadece yani insanın elinde ölceğine azcık doğada hayatını yaşasın hayvan daha yavru yazık olmasınHayvan kendine gelmiş hocam keşke herkes sizin gibi olsa.
Nerde yaşıyorsunuz arkadaki fındık ağaçları dikkatimi çekti.Düzgün yürümeye başladı bende doğaya salim dedim
Köye geldim 1 haftalığına (giresun)Nerde yaşıyorsunuz arkadaki fındık ağaçları dikkatimi çekti.
Bende ordu 1aydir köydeyim yakında taşa taş vurarak ateş yakmayı keşif edicem.Köye geldim 1 haftalığına (giresun)
Valla ya çalış çalış öldüm sonunda eve gidiyom yarınBende ordu 1aydir köydeyim yakında taşa taş vurarak ateş yakmayı keşif edicem.
Çok zor çuval taşı fındık topla insanı öldürüyorValla ya çalış çalış öldüm sonunda eve gidiyom yarın
Aynen öyle fındık bitiriyor insanı 20 ye yakın yer var hepsi kocaman topla topla bitmiyorÇok zor çuval taşı fındık topla insanı öldürüyor
İstanbula gelcem birkaç kraliçe buldum burda satcam onlarıÇok zor çuval taşı fındık topla insanı öldürüyor
Bende izmitteyim instegram üzerinden görüşelim bana sat olur muİstanbula gelcem birkaç kraliçe buldum burda satcam onları
Olabilir insta verinBende izmitteyim instegram üzerinden görüşelim bana sat olur mu
Celil_cem5241Olabilir insta verin
Attım istek hocamCelil_cem5241
Hobiye para gözüyle bakmayı bırakın artık 😑İstanbula gelcem birkaç kraliçe buldum burda satcam onları
Elimde fazla var bakamıyorum satıyorum ne bu duyar arkadaşımHobiye para gözüyle bakmayı bırakın artık 😑
Bu duyar değil her işinize gelmeyen lafa duyar demeyi bırakın artık. Eğer elinde koloni varsa ve bakamıyorsan satarsın anlarım. Ama uçuşta denk gelip fazla fazla alıp satmanın da bir anlamı yok. 1,2 tane satıyorsan sözüm yok, nede olsa bulamayan arkadaşlar oluyor. Ama hemende tartışmaya gerek yok. kaç tane satıyorsun?Elimde fazla var bakamıyorum satıyorum ne bu duyar arkadaşım