Az önce marketten gelirken bir messor kolonisi uçuş için hazırlanıyordu, sizce gece uçuş yaparlar mı?
Cünkü gece messor arayamam
Yapmazlar büyük ihtimalle sabah erken saatlerde çıkıp yuvayı kontrol edebilirsiniz geceleyin genelde pheidole,crematogaster gibi türler uçuş yapar hatta genelde onlar bile gece uçmaz akşam saatlerinde yada akşam üzeri uçarlarAz önce marketten gelirken bir messor kolonisi uçuş için hazırlanıyordu, sizce gece uçuş yaparlar mı?
Bir çok türün uçtuğunu gördüm yani ihtimal var ve neye dayanarak diyorsunYapmazlar büyük ihtimalle sabah erken saatlerde çıkıp yuvayı kontrol edebilirsiniz geceleyin genelde pheidole,crematogaster gibi türler üçüş yapar hatta genelde onlar bile gece uçmaz akşam saatlerinde yada akşam üzeri uçarlar
Ben hiç gece uçan messor görmedim açıkçası kendi tecrübeme dayanarak bunu söylüyorum sizin gece vakti uçtuğunu gördüğünüz türler neydi merak ettimBir çok türün uçtuğunu gördüm yani ihtimal var ve neye dayanarak diyorsun
Messor componotus crema formica phedole lasius ve hatırlamadıklarımBen hiç gece uçan messor görmedim açıkçası kendi tecrübeme dayanarak bunu söylüyorum sizin gece vakti uçtuğunu gördüğünüz türler neydi merak ettim
Hayır bizat gözümle gördüm componotus crema ve messorlarıBüyük ihtimalle gündüz uçup sen gece bulmuşsundur
Uçuş hazırlığı mı gördün yoksa senin gözünün önündemi uçmaya başadılar yoksa gece kraliçemi buldunHayır bizat gözümle gördüm componotus crema ve messorları
SkhfsofhskfbsTamamdır beyler, uçuşu iptal ettim
Koloninin başinda şarkı açtım hepsi yuvaya döndü
Yarın illa ki uçarlar ben de alırım
Cidden bak hatta Lvbel C5 dinlettim :/Skhfsofhskfbs
Nice greek song 🇬🇷🇬🇷🇬🇷Cidden bak hatta Lvbel C5 dinlettim :/