1- Bu olay nasıl oluyor bilmiyorum ama cataglpyhis albicans ve nodus multisi yapan tanıdığım var(işçiler albicans)1-cata nodus ile aesencens multi olur mu?(internette görmüştüm yapanı)
2-prenses prens yumurtladı koloninin devam aşamaları nasıl olacak?(prensler yumurtadan çıktıkdan sonra)
Arkadaş sanırım elimizde bulunan döllenmemiş kraliçelerin yumurtlamasını soruyor. Sorduğu olay biraz daha farklı bir olay. Doğada koloni içerisinde işçi olarak çalışabiliyorlar dediğiniz gibi2. Soruna vereyim prens ve prenses normal bir işçi gibi çalışır ama prensesin döllenmesini istiyorsan yapay uçuş yaptırman lazım buda açıkçası baya zor istersen sende detaylı bilgi için videolara yada bilgi veren sitelere bakabilirsin bende çok fazla bilmiyorum bildiklerim bunlar
yani bende tam çok bilmiyorum ama benim o yapay uçuş doğru diye biliyorumArkadaş sanırım elimizde bulunan döllenmemiş kraliçelerin yumurtlamasını soruyor. Sorduğu olay biraz daha farklı bir olay. Doğada koloni içerisinde işçi olarak çalışabiliyorlar dediğiniz gibi
Küçük türlerde genellikle tüp içerisinde yapay çiftleştirme yapılır daha yatkın oluyorlar. Büyük cinsler/türler için geniş bir alan ve 1 den fazla prens gerekiyoryani bende tam çok bilmiyorum ama benim o yapay uçuş doğru diye biliyorum