Fotoğraf Yarışmasında Kazananı Belirlediğiniz Aşama!

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Yarışmanın ikinci aşaması, seçtiğim fotoğraflardan daha başarılı bulduğunuz fotoğrafa emoji atarak oy verebilirsiniz. Bundan önce verdiğiniz emojilerin herhangi bir etkisi yoktu, burada belirleyici olacak. HERKES SADECE 1 KİŞİYE OY VEREBİLİR, BİRDEN FAZLA KİŞİYE EMOJİ ATANLARIN OYU GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

@SasuKe1 fotoğrafına oy vermek için bu mesaja tepki atabilirsiniz. Birden fazla kişiye oy verenlerin oyu sayılmayacaktır. Fotoğraf sahipleri kendi fotoğraflarına oy veremez.
dsc_0366-jpg.69676

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
@el4nce fotoğrafına oy vermek için bu mesaja tepki atabilirsiniz. Birden fazla kişiye oy verenlerin oyu sayılmayacaktır. Fotoğraf sahipleri kendi fotoğraflarına oy veremez.
focusstackingonline-com-jpeg-20-png.69673

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
@Ares fotoğrafına oy vermek için bu mesaja tepki atabilirsiniz. Birden fazla kişiye oy verenlerin oyu sayılmayacaktır. Fotoğraf sahipleri kendi fotoğraflarına oy veremez.
original.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
@Niko990 fotoğrafına oy vermek için bu mesaja tepki atabilirsiniz. Birden fazla kişiye oy verenlerin oyu sayılmayacaktır. Fotoğraf sahipleri kendi fotoğraflarına oy veremez.
img_2992-jpeg.69615

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
@Cihan__ fotoğrafına oy vermek için bu mesaja tepki atabilirsiniz. Birden fazla kişiye oy verenlerin oyu sayılmayacaktır. Fotoğraf sahipleri kendi fotoğraflarına oy veremez.
1000018858-jpg.69690

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Sizlerin oylamasıyla kazanan @el4nce oldu, tebrik ederiz. Eline sağlık. Katılan herkese çokça teşekkürler, hepinizin eline sağlık. Katılım oranı da fena değildi, fotoğraf çekmeye ve gözlemciliğe ilginizin devam etmesi dileğimle.
prs.macro

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Teşekkürler. Diğer arkadaşları da tebrik ediyorum. Eline en basitinden bir telefon alıp fotoğraf çekmeye çalışan herkese teşekkürler. Bir dahaki sefere katılımın artması dileğiyle. 👋

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Teşekkürler. Diğer arkadaşları da tebrik ediyorum. Eline en basitinden bir telefon alıp fotoğraf çekmeye çalışan herkese teşekkürler. Bir dahaki sefere katılımın artması dileğiyle. 👋
Tebrik ederim canım oldukça güzel bir fotoğraf seçimi olmuş. Diğer katılım gösteren arkadaşları da çektiği güzel kareler için tebrik ediyorum. Daha çok böyle yarışmalar görme umuduyla.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Tebrik ederim canım oldukça güzel bir fotoğraf seçimi olmuş. Diğer katılım gösteren arkadaşları da çektiği güzel kareler için tebrik ediyorum. Daha çok böyle yarışmalar görme umuduyla.
Hangi fotoğrafı seçeceğim konusunda çok sevdiğim bir arkadaşımdan yardım aldım. Beğenmene sevindim. 😉

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
İlkbahar sonu gibi bu tarz yarışmalar, etkinlikler yapılsa aktiflik sebebiyle çok daha yüksek bir katılım olur. Ben seviyorum bu tarz etkinlikleri, ortaya görsel şölen çıkıyor. Tebrikler canım benim.
@el4nce ❤️