Fotoğraf Çekimi İçin Öneri

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
böceklerin fotograflarını çekmek hoşuma gidiyor Telefonda istiyordum xiaomi telefon modellerinden en iyi fotograf çekenlerden birkaç öneri yapabilir misiniz?

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
birazda uygun fiyatlı olursa sevinirim.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Bütçe belirtmemişsiniz ama Redmi Note 9 Pro önerebilirim. Örnek çekimlere YouTube üzerinden ulaşabilirsiniz.

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Bütçe belirtmemişsiniz ama Redmi Note 9 Pro önerebilirim. Örnek çekimlere YouTube üzerinden ulaşabilirsiniz.
bütçe fazla değil ama bu fiyat ve biraz üstüne iyi kameralı birşey varmı ( teknik olarak sadece fotograf çekeceğim vede arama yapacağım başka birşey için kullanmayacağım)Bütçe(ort.)1.826,75 Türk Lirası

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
bütçe fazla değil ama bu fiyat ve biraz üstüne iyi kameralı birşey varmı ( teknik olarak sadece fotograf çekeceğim vede arama yapacağım başka birşey için kullanmayacağım)Bütçe(ort.)1.826,75 Türk Lirası
Dostum bütçen telefon almak için az gibi. Bence biraz daha biriktirip iyi bir şey almayı dene.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Pratensis'e katılıyorum. Maalesef bu bütçeye iyi çekim (özellikle makro) yapabileceğiniz bir cihaz bulamazsınız. Eğer elinizdeki telefon/tablet iyi bir kameraya sahipse başta belirttiğiniz üzere böcek çekimleri yapabilmek için makro lens satın alabilirsiniz.

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Pratensis'e katılıyorum. Maalesef bu bütçeye iyi çekim (özellikle makro) yapabileceğiniz bir cihaz bulamazsınız. Eğer elinizdeki telefon/tablet iyi bir kameraya sahipse başta belirttiğiniz üzere böcek çekimleri yapabilmek için makro lens satın alabilirsiniz.
Dostum bütçen telefon almak için az gibi. Bence biraz daha biriktirip iyi bir şey almayı dene.
en az ne kadar bir bütçe gerekir?

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
gerçekten iyi bir makro çekimine sahip telefonlar 8 bin liradan başlıyor

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
en az ne kadar bir bütçe gerekir?
Yani zaten telefon piyasası minimum 3-4 bin TL'den başlıyor diye biliyorum. Makro çekim tuzlu bir alan. Onun için bu fiyatların da üzerine çıkmak gerekir eğer iyi çekimler yapmak istiyorsak.

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Yani zaten telefon piyasası minimum 3-4 bin TL'den başlıyor diye biliyorum. Makro çekim tuzlu bir alan. Onun için bu fiyatların da üzerine çıkmak gerekir eğer iyi çekimler yapmak istiyorsak.
peki cevaplarınız için sağ olun.

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
7-8 bin liralık bir telefon kullanıyorum. Bu bütçe de bir telefon için makro çekim özelliği nasıl? Diye merak ediyorsanız çektiğim bir kaç örneği atayım.
20220802_142138.jpg
20220802_141425.jpg
(Foruma görsel yükleyince kalite düşüyor.)

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Yardımcı olmasını umuyorum.