bütçe fazla değil ama bu fiyat ve biraz üstüne iyi kameralı birşey varmı ( teknik olarak sadece fotograf çekeceğim vede arama yapacağım başka birşey için kullanmayacağım)Bütçe(ort.)1.826,75 Türk LirasıBütçe belirtmemişsiniz ama Redmi Note 9 Pro önerebilirim. Örnek çekimlere YouTube üzerinden ulaşabilirsiniz.
Dostum bütçen telefon almak için az gibi. Bence biraz daha biriktirip iyi bir şey almayı dene.bütçe fazla değil ama bu fiyat ve biraz üstüne iyi kameralı birşey varmı ( teknik olarak sadece fotograf çekeceğim vede arama yapacağım başka birşey için kullanmayacağım)Bütçe(ort.)1.826,75 Türk Lirası
Pratensis'e katılıyorum. Maalesef bu bütçeye iyi çekim (özellikle makro) yapabileceğiniz bir cihaz bulamazsınız. Eğer elinizdeki telefon/tablet iyi bir kameraya sahipse başta belirttiğiniz üzere böcek çekimleri yapabilmek için makro lens satın alabilirsiniz.bütçe fazla değil ama bu fiyat ve biraz üstüne iyi kameralı birşey varmı ( teknik olarak sadece fotograf çekeceğim vede arama yapacağım başka birşey için kullanmayacağım)Bütçe(ort.)1.826,75 Türk Lirası
Pratensis'e katılıyorum. Maalesef bu bütçeye iyi çekim (özellikle makro) yapabileceğiniz bir cihaz bulamazsınız. Eğer elinizdeki telefon/tablet iyi bir kameraya sahipse başta belirttiğiniz üzere böcek çekimleri yapabilmek için makro lens satın alabilirsiniz.
en az ne kadar bir bütçe gerekir?Dostum bütçen telefon almak için az gibi. Bence biraz daha biriktirip iyi bir şey almayı dene.
Yani zaten telefon piyasası minimum 3-4 bin TL'den başlıyor diye biliyorum. Makro çekim tuzlu bir alan. Onun için bu fiyatların da üzerine çıkmak gerekir eğer iyi çekimler yapmak istiyorsak.en az ne kadar bir bütçe gerekir?
peki cevaplarınız için sağ olun.Yani zaten telefon piyasası minimum 3-4 bin TL'den başlıyor diye biliyorum. Makro çekim tuzlu bir alan. Onun için bu fiyatların da üzerine çıkmak gerekir eğer iyi çekimler yapmak istiyorsak.