Oku da adam ol baban gibi örneğini vermeme gerek yok diye düşünüyorum.Noktalama işaretlerine gerek yok bence
Moderatör olmak için ne yapmalıyız ?Çok fazla yazım yanlışı görürseniz raporlayın. Moderasyon ekibimiz tam olsaydı yazım yanlışlarıyla tek tek ilgilenilirdi. Ben geçtiğimiz aylarda tek başıma deniyordum, ama tek başıma bir yere kadar oluyor. "Yetkin mi yok?" derseniz, var. Ama zamanımın büyük bir kısmını bunun için harcamak istemiyorum. Kimsenin de önemsediği yok zaten. Forumla ilgilenilmemesi konusunda tepkiliyim gerçekten. Ağustostan itibaren sayarsak moderatör alımı 9 aydır yapılmadı. Eski moderatörler atıldı ama yenileri alınmadı. 1 yılı aşkın süredir halledilmeyen bir sürü şey var zaten...
Moderatör alımı açıldığında alanında bilgili, foruma zamanını ayırabilecek kişiler başvuru yapıyor. Oradaki kişiler değerlendirilip alım yapılıyor. Başvuran kişilerin bir hayvan kategorisinde bilgili ya da tecrübeli olması gerekli. Yani normalde bu şekilde işlemesi gerekiyor, fakat 9 aydır bekliyoruz.Moderatör olmak için ne yapmalıyız ?
İşin mod ekibine kalmaması lazım esasında, yani bu başlığın amacı o. Temel düzeyde yazım kurallarına herkes hakim olmalı 4. sınıf öğrencisi değilse. İnsanların kendilerini temel konularda yeterli düzeye getirmesi gerekiyor.Çok fazla yazım yanlışı görürseniz raporlayın. Moderasyon ekibimiz tam olsaydı yazım yanlışlarıyla tek tek ilgilenilirdi. Ben geçtiğimiz aylarda tek başıma deniyordum, ama tek başıma bir yere kadar oluyor. "Yetkin mi yok?" derseniz, var. Ama zamanımın büyük bir kısmını bunun için harcamak istemiyorum. Kimsenin de önemsediği yok zaten. Forumla ilgilenilmemesi konusunda tepkiliyim gerçekten. Ağustostan itibaren sayarsak moderatör alımı 9 aydır yapılmadı. Eski moderatörler atıldı ama yenileri alınmadı. 1 yılı aşkın süredir halledilmeyen bir sürü şey var zaten...