Forumda imlâ kurallarına dikkat edilmemesi hakkında

avare

Larva
Üye
Sevgili forum üyeleri, kimse sizden muntazam bir Türkçe kullanımı beklemiyor ama en azından kelimelerin yazılışına, bağlaç ve ek kurallarına, noktalama işaretlerine dikkat ediniz. Forumun ilk kuralı yazım ve imlâ kuralları.

eneeess

Pupa
Üye
Noktalama işaretlerine gerek yok bence

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Çok fazla yazım yanlışı görürseniz raporlayın. Moderasyon ekibimiz tam olsaydı yazım yanlışlarıyla tek tek ilgilenilirdi. Ben geçtiğimiz aylarda tek başıma deniyordum, ama tek başıma bir yere kadar oluyor. "Yetkin mi yok?" derseniz, var. Ama zamanımın büyük bir kısmını bunun için harcamak istemiyorum. Kimsenin de önemsediği yok zaten. Forumla ilgilenilmemesi konusunda tepkiliyim gerçekten. Ağustostan itibaren sayarsak moderatör alımı 9 aydır yapılmadı. Eski moderatörler atıldı ama yenileri alınmadı. 1 yılı aşkın süredir halledilmeyen bir sürü şey var zaten...

DanqeR

Larva
Üye
Çok fazla yazım yanlışı görürseniz raporlayın. Moderasyon ekibimiz tam olsaydı yazım yanlışlarıyla tek tek ilgilenilirdi. Ben geçtiğimiz aylarda tek başıma deniyordum, ama tek başıma bir yere kadar oluyor. "Yetkin mi yok?" derseniz, var. Ama zamanımın büyük bir kısmını bunun için harcamak istemiyorum. Kimsenin de önemsediği yok zaten. Forumla ilgilenilmemesi konusunda tepkiliyim gerçekten. Ağustostan itibaren sayarsak moderatör alımı 9 aydır yapılmadı. Eski moderatörler atıldı ama yenileri alınmadı. 1 yılı aşkın süredir halledilmeyen bir sürü şey var zaten...
Moderatör olmak için ne yapmalıyız ?

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Moderatör olmak için ne yapmalıyız ?
Moderatör alımı açıldığında alanında bilgili, foruma zamanını ayırabilecek kişiler başvuru yapıyor. Oradaki kişiler değerlendirilip alım yapılıyor. Başvuran kişilerin bir hayvan kategorisinde bilgili ya da tecrübeli olması gerekli. Yani normalde bu şekilde işlemesi gerekiyor, fakat 9 aydır bekliyoruz.

avare

Larva
Üye
İşin mod ekibine kalmaması lazım esasında, yani bu başlığın amacı o. Temel düzeyde yazım kurallarına herkes hakim olmalı 4. sınıf öğrencisi değilse. İnsanların kendilerini temel konularda yeterli düzeye getirmesi gerekiyor.